Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396310331 Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 16 Pro Max fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396310331 | Márka: OEM

LEATHER MAG COVER tok iPhone 16 Pro Max fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Elegáns tok erős mágneses gyűrűvel, ökológiai bőrből készítve. Azoknak az iPhone felhasználóknak ajánlott, akik teljes mértékben ki szeretnék használni a MagSafe vezeték nélküli töltés lehetőségeit. Az iPhone modellek színeiben kapható.

MagSafe – kényelem és biztonság:
Az iPhone 12 sorozat és újabb modellek MagSafe technológiája lehetővé teszi a gyors töltést a készülék használata közben. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, ami azt jelenti, hogy autós vagy asztali tartó használatához minden alkalommal el kell távolítani a tokot a telefonról. A Leather Mag Cover teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi, hogy kényelmesen elhelyezze és töltse a telefonját tartóban vagy power bankban, kábelek használata nélkül.

Erős mágneses gyűrű:
A piacon lévő hasonló termékekhez képest a Leather Mag Cover kivételesen erős mágneses gyűrűvel rendelkezik. Ez közvetlen hatással van a biztonságra – az autós tartóban való stabil fogás biztosítja, hogy a telefon ne essen ki vezetés közben, az asztali tartóban vagy szelfibotban pedig kényelmes és komfortos használatot biztosít.

A dizájn is fontos:
A Leather Mag Cover részletekre való odafigyeléssel készült. A mágneses gyűrű gondosan lett elrejtve az anyag alatt, az ökológiai bőr pedig elegáns és modern megjelenést kölcsönöz. A tok színeit az iPhone felhasználók igényeihez igazították – a tok olyan színekben kapható, amelyek hasonlítanak az iPhone modellek színeihez, így könnyedén illeszthető a kiválasztott modellhez. A tok esztétikus csomagolásban érkezik.

Okostelefon védelem a legmagasabb szinten:
A tok megvédi az okostelefont a mindennapi használat során előforduló károktól. Hatékonyan véd a karcolások ellen. A kamera sziget körüli megemelt peremek további védelmet nyújtanak a lencsék számára. A tok belseje mikroszálas béléssel van ellátva a telefon érzékeny házának még jobb védelme érdekében.

A termék más színváltozatokban is elérhető.

Az intenzív használattól függően természetes lehet, hogy az anyagon idővel megjelenik a mágneses gyűrű körvonala. Ez egy természetes jelenség, és nincs hatással a tok funkcionalitására, csupán esztétikai kérdés.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett