Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004449 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin X Pro fliptok iPhone 16 MagSafe-kompatibilitással, lila


Cikkszám: DUX DUCIS SKin X Pro Apple iPhone 16 Purple | EAN/Vonalkód: 6934913004449 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin X Pro fliptok iPhone 16 MagSafe-kompatibilitással, lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Skin X Pro fliptok iPhone 16 készülékhez MagSafe-kompatibilitással, lila színben lehetővé teszi az okostelefon vezeték nélküli töltését a tok levétele nélkül. A mágneses fülzárás további védelmet nyújt, megszüntetve a képernyő véletlen kinyílásának kockázatát. A tok masszív és elegáns, ugyanakkor hatékonyan védi az eszközt a sérülésektől. Praktikus kártya- és dokumentumtartó zsebekkel, valamint ujjlenyomat-ellenálló felülettel rendelkezik, amelyek további előnyt jelentenek.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Skin X Pro
- Kompatibilitás: iPhone 16
- További jellemzők: MagSafe-kompatibilitás, tárca
- Anyag: TPU, ökobőr
- Szín: lila

Legfontosabb előnyök:
- Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést tok levétele nélkül. A MagSafe-kompatibilitás gondtalan vezeték nélküli töltést és mágneses kiegészítők csatlakoztatását biztosítja.
- Biztosítja a képernyő biztonságát a mágneses fülzárással. A tok magától záródik, minimalizálva a képernyő sérülésének kockázatát.
- Védi a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A szilárd konstrukció ökobőrből és TPU-ból hatékonyan csillapítja az ütéseket, teljes védelmet nyújtva.
- Kényelmes kártya- és dokumentumtartó. Praktikus zsebek, amelyek ideálisak azok számára, akik mindent kéznél akarnak tartani.
- Schludné megjelenést biztosít az ujjlenyomatokkal és zsíros foltokkal szembeni ellenálló felület révén. A tok mindig elegánsan néz ki és könnyen tisztán tartható.

MagSafe – töltés és kényelem
A Dux Ducis Skin X Pro fliptok teljes kompatibilitást kínál a MagSafe technológiával. Így töltheti az okostelefonját a tok levétele nélkül, ami rendkívül kényelmes a mindennapi használat során. A mágneses rögzítés lehetővé teszi különféle kiegészítők, például mágneses tárcák vagy vezeték nélküli töltős powerbankok használatát is.

Képernyővédelem a legmagasabb szinten
A Dux Ducis Skin X Pro fliptok mágneses fülzárása garantálja a biztonságot. A mágnesek hatékonyan védik a képernyőt a véletlen kinyílás ellen, ami megóvja a sérülésektől és szennyeződésektől. Ez ideális megoldás azok számára, akik gyakran hordják a telefont táskában vagy hátizsákban, ahol különböző veszélyek leselkedhetnek rá. Az automatikus fülzárás további kényelmet és biztonságot nyújt, hogy a képernyő mindig védve legyen.

Masszivitás és elegancia egyben
A Dux Ducis Skin X Pro fliptok nemcsak funkcionális, hanem rendkívül tartós is. Magas minőségű ökobőrből készült, amely nemcsak kellemes tapintású, hanem ellenáll a sérüléseknek is. A belső TPU burkolat további védelmet nyújt, hatékonyan csillapítva az ütéseket. Ez az ideális megoldás azok számára, akik elegáns, ugyanakkor masszív tokot keresnek.

Praktikus kártya- és dokumentumtartó zsebek
A Dux Ducis Skin X Pro fliptok egyik kiemelkedő eleme a praktikus kártya- és dokumentumtartó zsebek. Ezáltal mindent, amire szüksége van, mindig kéznél tarthat. Ez az ideális megoldás azok számára, akik kedvelik a minimalizmust és a kényelmet. A zsebek diszkréten vannak elrejtve a fülben, ami biztosítja azok biztonságát és megakadályozza a tartalom véletlen kiesését.

Rendezett megjelenés naponta
A Dux Ducis Skin X Pro fliptok felülete úgy lett tervezve, hogy ellenálljon az ujjlenyomatoknak és a zsíros foltoknak. Ennek köszönhetően a tok mindig rendezett és elegáns megjelenésű. A sima és kellemes tapintású felület könnyen tisztán tartható – a tok tehát hosszabb használat után is kiválóan néz ki.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett