Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339319120 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Karl&Choupette Head Magsafe iPhone 16 tok - Átlátszó


Cikkszám: KF002341-0 | EAN/Vonalkód: 3666339319120 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Liquid Glitter Karl&Choupette Head Magsafe iPhone 16 tok - Átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Liquid Glitter Karl&Choupette Head Magsafe kollekció ideális megoldás azok számára, akik a funkcionalitást és a különleges stílust keresik okostelefonjukhoz. Ez az egyedülálló kollekció nemcsak a készülék biztonságát nyújtja robusztus védelemmel, hanem egyedi karaktert is ad neki, a figyelmet vonzó designjával.

Tündökölj divatos csillogással. Az tokot gondosan úgy tervezték, hogy ne csak megvédje a telefonod, hanem kiemelje egyéni stílusod. Elég finoman megrázni a telefont ebben a tokban, hogy gyönyörű csillámok táruljanak fel, amelyek ragyognak a fényben. A kollekció kiegészítését a legendás tervező és szeretett cicája, Choupette ábrázolása adja, amely a mágneses gyűrű közepén helyezkedik el.

Biztosíts megbízható védelmet. Az tok hatékonyan védi az ütések ellen, csökkenti a rezgéseket és növeli a telefon biztonságát. A borítók enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól és repedésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombra védelmet nyújt, valamint kivágásokkal rendelkezik a portokhoz.

Kényelmes telefon töltés. A kollekció mágneses MagSafe gyűrűvel van kiegészítve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és könnyű töltést biztosítva. Mostantól elfelejtheted a tok levételét a telefon töltéséhez – a kollekció lehetővé teszi az akkumulátor kényelmes feltöltését anélkül, hogy aggódnod kellene a készülék véletlen sérülése miatt.

Az tok Karl Lagerfeld márkanéven licencelt termék.

Műszaki adatok:

Kollekció: Liquid Glitter Karl&Choupette Head Magsafe

Típus: Kemény tok

Anyag: TPU / PC

Szín: Átlátszó

Kompatibilitás: iPhone 16 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett