Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004203 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro iPhone 16 Pro Max fliptok kártyatartóval - fekete


Cikkszám: DUX DUCIS SKin Pro Apple iPhone 16 Pro Max Black | EAN/Vonalkód: 6934913004203 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro iPhone 16 Pro Max fliptok kártyatartóval - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Skin Pro iPhone 16 Pro Max fliptok kártyatartóval - fekete
A Dux Ducis Skin Pro nem csak védi telefonodat, hanem megkönnyíti az életedet is a kivételes dizájnnal. Ezzel a kényelmes fliptokkal élvezheted a legmagasabb szintű védelmet, miközben kiemeli elegáns stílusodat. Véd a karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és rázkódások ellen. A tok egy zsebbel van felszerelve fontos dokumentumok számára. Az átalakítható állvánnyal a tok kényelmes film- és fényképnézést biztosít, rugalmas kerete pedig könnyű fel- és levételt tesz lehetővé.

Specifikáció:

- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Skin Pro
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- További jellemzők: pénztárca, állvány
- Anyag: TPU, PU
- Szín: fekete

A Dux Ducis Skin Pro tok legfontosabb előnyei:

- Hosszú távú használatot is kibír. Syntetikus PU bőrből és rugalmas TPU-ból készült, ötvözve a tartósságot és az eleganciát.
- A fontos dokumentumaid mindig kéznél lesznek. A fliptok egy kényelmes zsebet rejt hitelkártya vagy dokumentumok számára.
- Gondoskodik róla, hogy a telefonod épségben maradjon. Véd a különféle veszélyek ellen: karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és rázkódások.
- Kényelmes film- és fényképnézés. A fliptok könnyen átváltoztatható állvánnyá.
- Nagyon könnyű feltenni és levenni. Rugalmas TPU kerettel rendelkezik.

Kényelem a részletekben rejlik
A Dux Ducis Skin Pro tok a tartósságot eleganciával ötvözi. Syntetikus PU bőrből és rugalmas TPU-ból készült tok védelmet és stílust biztosít. Akár irodában, akár a városban vagy, a tok egy csipetnyi eleganciát ad, miközben védi telefonodat.

Zökkenőmentes hozzáférés a telefonhoz és dokumentumokhoz
A Dux Ducis Skin Pro tokkal a fontos dokumentumok és kártyák mindig kéznél vannak. A fliptokban rejtett zseb biztosítja, hogy ne kelljen aggódnod a biztonságuk miatt. Ideális azok számára, akik értékelik a funkcionalitást és a szervezettséget.

Hatékonyan megvédi a telefonodat
Védelem a karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és rázkódások ellen az alapvető. A Dux Ducis Skin Pro tok gondoskodik róla, hogy telefonod épségben maradjon. Élvezd készüléked szépségét hosszabb időn keresztül, anélkül hogy aggódnod kellene a sérülések miatt.

Kényelem és praktikum
A kényelmes filmnézés, videók és fényképek megtekintése a Dux Ducis Skin Pro tok egy másik előnye. A fliptok könnyen átalakítható állvánnyá, lehetővé téve a kényelmes médiafogyasztást. Ideális hosszú órák szórakozására.

Könnyű használat minden helyzetben
A rugalmas keretnek köszönhetően a Dux Ducis Skin Pro tok rendkívül könnyen felhelyezhető és levehető. Ez azt jelenti, hogy gyorsan hozzáigazíthatod telefonod kinézetét az alkalomhoz, felesleges erőfeszítés és a készülék sérülésétől való félelem nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett