Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417482748 Márka: SBS

Etui SBS Full Active D3O iPhone 16 Pro Max tok - fekete


Cikkszám: TED3OBKCOVIP1667P | EAN/Vonalkód: 8018417482748 | Márka: SBS

Etui SBS Full Active D3O iPhone 16 Pro Max tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Etui SBS Full Active D3O iPhone 16 Pro Max tok - fekete

Az Etui SBS Full Active D3O iPhone 16 Pro Max tok modern védelmi technológiát ötvöz az elegáns dizájnnal, maximális védelmet nyújtva okostelefonodnak. Az innovatív D3O technológiának köszönhetően ez a tok megnövelt ütésállóságot biztosít, miközben könnyű és rugalmas marad. Tökéletesen illeszkedik az iPhone 16 Pro Max készülékhez, nemcsak az eszköz oldalait, hanem a finom oldalsó gombokat és a kamera szigetet is védi. A kiváló minőségű anyagok garantálják a hosszú élettartamot, míg a megemelt szélek minimalizálják a karcolások kockázatát a kijelzőn és a kamerák lencséjén.

Specifikáció:

-Márka: SBS

-Anyag: D3O + PC

-Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max

-Szín: fekete

Az Etui SBS Full Active D3O iPhone 16 Pro Max tok legfontosabb előnyei:

-Megerősített ütésállóság: A D3O technológiának köszönhetően a tok kiváló védelmet nyújt esések, ütések és más mechanikai sérülések ellen.

-Magas minőségű kivitelezés: A tok tartósságot, könnyűséget és rugalmasságot ötvöz, ami mindennapi kényelmes használatot biztosít.

-Kulcsfontosságú elemek védelme: Különösen erősített oldalsó gombok és megemelt szélek a kamera sziget körül további biztonságot nyújtanak a telefon legérzékenyebb részeinek.

A D3O technológia maximális védelmet biztosít

A D3O technológia egy forradalmi anyag, amely ütéskor azonnal megkeményedik, így védi a telefont a mechanikai sérülésektől. Ennek köszönhetően a tok hatékonyan védi iPhone 16 Pro Max készülékedet az esések és ütések ellen, miközben rugalmas és vékony marad, nem rontva a telefon használati élményét.

Magas minőségű kivitelezés garantálja a hosszú élettartamot

Az Etui SBS Full Active D3O tok kiváló minőségű, könnyű és tartós anyagokból készült. A tok rugalmassága lehetővé teszi a könnyű fel- és levételt, ugyanakkor szoros illeszkedést biztosít a telefonhoz, minimalizálva a véletlen eltávolítás kockázatát.

Oldalsó gombok és kamera sziget védelme

A finom oldalsó gombok és a kamera sziget a telefon leginkább sérülékeny elemei közé tartoznak. Az Etui SBS Full Active D3O tok védi ezeket a kulcsfontosságú részeket, miközben biztosítja az összes funkció szabad elérését. A kamera körüli megemelt szélek további védelmet nyújtanak a mindennapi használat során felmerülő karcolások ellen.

Elegáns, minimalista dizájn

Ez a tok nemcsak védelmet biztosít, hanem nagyszerűen is néz ki. A fekete kivitel eleganciát kölcsönöz a telefonnak, megőrizve annak karcsú profilját. Tökéletes választás mindennapi használatra és hivatalos eseményeken egyaránt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett