Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913021828 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS pénztárca tok HIVO Samsung Galaxy S24 Plus barna tok


| EAN/Vonalkód: 6934913021828 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS pénztárca tok HIVO Samsung Galaxy S24 Plus barna tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Hivo Flip bőrtok. Belső zsebet tartalmaz kártyák, dokumentumok vagy pénz számára, és egy bevonattal rendelkezik, amely blokkolja az RFID jelet. Állványként funkcionál, praktikus zsebekkel a kártyák és pénz számára.

A Dux Ducis Hivo tok az elegancia és a praktikum kombinációja. Stílusos kialakítása minden helyzetben megállja a helyét, legyen szó üzleti találkozóról vagy egyszerű társasági összejövetelekről. A tok belseje RFID jelet blokkoló anyaggal van ellátva, amely további biztonságot nyújt a fizetési kártyáid számára. A rejtett terminál zsebhez vagy pénztárcához közelítése, ahol a telefonodat tartod, már nem jelent fenyegetést a pénzügyi biztonságodra.

A Dux Ducis Hivo tok fő jellemzői a szilárdság és a tartósság. Kellemes tapintású természetes bőrből készült, és egy ütésálló TPU fedél támogatja, ezáltal biztosítva a telefon teljes körű védelmét. Az enyhén megemelt élek tovább védik a kijelzőt és a kamerát. A tok állvány funkcióval rendelkezik, így összehajtható, kényelmes helyet biztosítva a filmnézéshez vagy a fényképek megtekintéséhez. A fedlap belső oldalán praktikus zsebek találhatók hitelkártyák, személyi igazolványok vagy bankjegyek számára. Ezen kívül a pontos kivágások garantálják a szükséges portok könnyű elérhetőségét.

A Dux Ducis Hivo nem csupán egy tok, hanem egy ízléses kiegészítő is. A készlet a tok mellett egy hozzá illő kulcstartót is tartalmaz.

Specifikáció:
Modell: Dux Ducis Hivo
Anyag: TPU + természetes bőr
További jellemzők: kártyazseb, állvány funkció, pénztárca, RFID blokkolás, kulcstartó

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett