Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913025895 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Domo fliptok és smart sleep funkcióval Samsung Galaxy Tab S9-hez - fekete


Cikkszám: Domo Samsung Tab S9 Black | EAN/Vonalkód: 6934913025895 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Domo fliptok és smart sleep funkcióval Samsung Galaxy Tab S9-hez - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Domo fliptok smart fedéllel és smart sleep funkcióval Samsung Galaxy Tab S9-hez - fekete A Dux Ducis Domo tok elegáns kialakítása ideális kiegészítővé teszi bármilyen alkalomra: üzleti találkozóktól a kötetlen beszélgetésekig. A zárt kagylószerű kialakítás révén kiváló védelmet nyújt a tabletnek minden oldalról. Az állvánnyá alakítható funkció megkönnyíti a filmek nézését vagy a fényképek megtekintését. Az intelligens smart sleep funkció energiát takarít meg azáltal, hogy kényelmesen felébreszti és altatja a tabletet. Az enyhén emelt élek védik a kijelzőt és a kamerát, a pontos kivágások pedig könnyű hozzáférést biztosítanak az összes porthoz és gombhoz. A légelvezető rendszer megakadályozza a tablet túlmelegedését. A Dux Ducis Domo tok legfontosabb előnyei: - Tökéletes védelmet nyújt a tabletnek minden oldalról. A tok zárt kialakítású fedéllel rendelkezik.
- Kényelmes állvánnyá alakítható. Ez nagyszerű lehetőség filmek nézéséhez vagy fényképek megtekintéséhez.
- Kényelmet és energia-megtakarítást nyújt az intelligens alvási funkcióval. Az intelligens rendszer felébreszti és altatja a tabletet, amikor felemeljük és lecsukjuk a fedelet.
- Védi a kijelzőt és a kamera lencséjét. A tok enyhén emelt élekkel rendelkezik.
- Könnyű hozzáférést biztosít az összes szükséges porthoz és gombhoz. Pontos kivágásokkal rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Modell: Dux Ducis Domo
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Tab S9
- Anyag: PU, PC
- További jellemzők: állvány funkció, automatikus ébresztés
- Szín: fekete

Elegáns kialakítás minden alkalomra Az elegancia és a funkcionalitás kéz a kézben jár a Dux Ducis Domo tokkal. Legyen szó fontos üzleti találkozóról vagy baráti kávézásról, ez a tok mindig stílust ad a tabletednek. Minden helyzetben értékelni fogod finom eleganciáját. Minden irányú védelem a tabletnek, amire számíthatsz A Dux Ducis Domo tok minden oldalról védelmet nyújt a tabletednek. A zárt kagylószerű kialakítás védi a karcolásoktól és a portól. Így nyugodt lehetsz. Tok állvánnyal: A szórakozás központja Alakítsd át a tokodat kényelmes állvánnyá, hogy élvezhessed a filmeket, sorozatokat vagy a fényképek megtekintését anélkül, hogy a kezedben kellene tartanod a tabletet. Ez a tökéletes megoldás hosszú órák szórakozásához. Intelligens smart sleep funkció a nagyobb kényelemért Az intelligens alvási funkció nem csak energiát takarít meg, hanem kényelmet is biztosít. A rendszer intelligensen ébreszti fel és altatja a tabletet, reagálva a fedél nyitására és zárására. A tablet mindig készen áll, amikor szükséged van rá. Hozzáférés a portokhoz kompromisszumok nélkül A pontos kivágások révén a Dux Ducis Domo tok zökkenőmentes hozzáférést biztosít az összes porthoz és gombhoz. Nem kell kivenni a tabletet a tokból a töltéshez vagy a fejhallgató csatlakoztatásához.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett