Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913024621 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis DK Series Bluetooth billentyűzet tok Apple iPad Pro 12.9 (2020/2021/2022) - Fekete tok


Cikkszám: Dux Ducis Keyboard (DK Series) Apple iPad Pro 12.9 (2020/2021/2022) Black | EAN/Vonalkód: 6934913024621 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis DK Series Bluetooth billentyűzet tok Apple iPad Pro 12.9 (2020/2021/2022) - Fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis DK Series Bluetooth Billentyűzet Tok Apple iPad Pro 12.9 (2020/2021/2022) Fekete Bemutatjuk a forradalmi Dux Ducis Billentyűzetet (DK Series) Apple iPad 10 (2022) számára, elegáns fekete színben! Ez a billentyűzet nemcsak megkönnyíti a feladataidat, hanem hihetetlen kényelmet és sokoldalúságot is biztosít az iPad használata során. Merülj el a Dux Ducis termékek új dimenziójában, és tapasztald meg az új lehetőségeket, amelyeket ez a billentyűzet kínál. Ne maradj le – szerezd be a legújabb Dux Ducis billentyűzetet még ma, és fokozd az iPad stílusát, miközben növeled a produktivitásodat! A Dux Ducis billentyűzet tok (DK Series) legfontosabb előnyei:- Többérintéses gesztusok: Fedezd fel az új módokat az iPad használatára többérintéses gesztusokkal a gyorsabb, intuitívabb használatért.
- Négy állványpozíció: Állítsd be az iPad szögét a saját igényeidhez igazítva négy különböző állványpozícióval, hogy optimálisan használhasd a képernyőt és növeld a kényelmet.
- Állítható állvány: Állítsd be az egyedi dőlésszöget az optimális látószög és kényelem érdekében, miközben dolgozol, tanulsz vagy szórakozol.
- Két részes kialakítás: Az innovatív kétélemű billentyűzet dizájn nemcsak stílusos, hanem praktikus és könnyen hordozható is.
- Stylus tartó: Mindig tartsd kéznél az Apple Penciledet a dedikált ceruzatartónak köszönhetően, ami növeli az iPad funkcionalitását.
Specifikáció:- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis DK
- Szín: Fekete
- Anyag: PU + TPU
- Bluetooth verzió: 5.0
- Töltőport: USB-C
Többérintéses gesztusok A Dux Ducis Billentyűzet (DK Series) lehetővé teszi a többérintéses gesztusok használatát, ami még intuitívabbá teszi az iPad kezelését. Pörgesd, görgesd, nagyítsd és kicsinyítsd – mindet egyetlen érintéssel! Négy állványpozíció Köszönhetően a négy különböző állványpozíciónak, a Dux Ducis billentyűzet lehetővé teszi az iPad szögének beállítását a saját preferenciáid szerint. Akár dolgozol, tanulsz vagy filmeket nézel, mindig megtalálod az iPad optimális pozícióját. Állítható állvány Állítsd be egyénileg a dőlésszöget az optimális látószög és kényelem érdekében, amikor hosszabb ideig használod az iPadet. A Dux Ducis billentyűzet (DK Series) teljes kontrollt biztosít a dőlésszög felett, igazodva az igényeidhez. Két részes kialakítás Az innovatív két részes billentyűzet dizájn nemcsak stílusos, hanem könnyen hordozható is. Vidd magaddal bárhová a Dux Ducis billentyűzetet, ahol teljes iPad funkcionalitásra van szükséged!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett