Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913024751 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Bluetooth Billentyűzetes Tok (TK Sorozat) Samsung Tab S9 Ultra - Fekete


Cikkszám: Dux Ducis Keyboard (TK Series) Samsung Tab S9 Ultra Black | EAN/Vonalkód: 6934913024751 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Bluetooth Billentyűzetes Tok (TK Sorozat) Samsung Tab S9 Ultra - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis (TK Sorozat) Bluetooth billentyűzetes tok Samsung Tab S9 Ultra-hoz fekete színben
Fedezze fel a Dux Ducis termékek új dimenzióját a Samsung Tab S9 Ultra-hoz tervezett billentyűzettel (TK Sorozat) elegáns fekete színben! Ez az előrehaladott billentyűzet nemcsak a munkája hatékonyságát növeli, hanem hihetetlen kényelmet is biztosít a tablet használata közben. Ismerje meg a Dux Ducis billentyűzet (TK Sorozat) egyedi funkcióit, és tegye a Samsung Tab S9-et nemcsak eszközzé, hanem szórakoztatásának központjává. Rendelje meg most, és tapasztalja meg, milyen egyszerű a tablet-élmény új szintre emelése!

A Dux Ducis billentyűzet (TK Sorozat) legfontosabb előnyei:
- Többszörös érintési gesztusok: Használja a tabletet még hatékonyabban a többszörös érintési gesztusok támogatásával a gyors és intuitív funkcióelérés érdekében.
- Stylus hely: Egy kifejezetten stylus számára kialakított hely lehetővé teszi ennek az alapvető tartozéknak a könnyű tárolását és elérését.
- Állítható állvány: Állítsa be a tablet dőlésszögét igényei szerint, optimális nézetet biztosítva munka, tanulás vagy szórakozás közben.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis TK
- Szín: Fekete
- Anyag: PU + TPU
- Tápellátás: USB-C
- Üzemidő: akár 50 óra

Többszörös érintési gesztusok
A Dux Ducis billentyűzet (TK Sorozat) különféle érintési gesztusok használatát teszi lehetővé, ami hatékonyabbá és intuitívabbá teszi a tablet kezelését. Pásztázás, görgetés, nagyítás és kicsinyítés – mindezt egyetlen érintéssel!

Hely a stylus számára
Mindig kéznél van a stylus! A Dux Ducis billentyűzet (TK Sorozat) egy speciális helyet biztosít a stylus számára, ami kényelmes tárolást és gyors elérést tesz lehetővé ehhez az elengedhetetlen eszközhöz.

Állítható állvány
Az egyénileg állítható dőlésszög optimális nézetet és kényelmet biztosít hosszú ideig tartó tablet használat esetén. A Dux Ducis billentyűzet (TK Sorozat) teljes ellenőrzést biztosít a beállítások felett, az Ön igényeihez igazodva.

Sokszorosan megsokszorozott előnyök - rendelje meg a Dux Ducis billentyűzetet (TK Sorozat) és forradalmasítsa tablet-élményét!
Adjon új dimenziót funkcionalitásnak és stílusnak a tabletjéhez most! A Dux Ducis billentyűzet (TK Sorozat) nem csak egy eszköz, hanem a design és kényelem eleme is. Rendelje meg most, és tapasztalja meg, milyen egyszerű a tablet-élmény új szintre emelése!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett