Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913007341 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo Mag tok Samsung Galaxy Z Fold 6 - fekete


Cikkszám: Dux Ducis Aimo Mag Series - Samsung Z Fold 6 | EAN/Vonalkód: 6934913007341 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo Mag tok Samsung Galaxy Z Fold 6 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Aimo Mag tok Samsung Galaxy Z Fold 6 - fekete

A Dux Ducis Aimo Mag tok nem csak kiváló védelmet nyújt, hanem számos olyan funkcióval is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatot. A MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően a telefontok eltávolítása nélkül is vezeték nélkül töltheted telefonodat. Emellett a mágneses kiegészítők, mint például a powerbank vagy a pénztárca használata még praktikusabbá teszi ezt a tokot. Legyen szó utazásról vagy irodai munkáról, a Dux Ducis Aimo Mag tok páratlan védelmet és stílusos megjelenést biztosít okostelefonodnak.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Aimo Mag
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Fold 6
- Szín: Fekete

A Dux Ducis Aimo Mag tok legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést: A MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően a telefontok eltávolítása nélkül is töltheted készülékedet. A mágneses kihajtható gyűrű állványként is használható.
- Védi a sérülésektől és karcolásoktól: A vastag TPU keret és a merev PC hátlap hatékonyan védi a készüléket esések és ütődések ellen.
- Védi a kijelzőt és a kamerát: A megemelt élek védik ezeket az érzékeny területeket a karcolásoktól és sérülésektől.
- Egyszerű hozzáférést biztosít a telefon funkcióihoz: A precízen kivágott nyílások lehetővé teszik a gombok és portok szabad használatát a tok eltávolítása nélkül.
- Eleganciát és stílust kölcsönöz: A modern dizájn egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz telefonodnak.

Vezeték nélküli töltés gond nélkül:
A Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe kompatibilitása felbecsülhetetlen előny minden Samsung Galaxy Z Fold 6 felhasználó számára. A vezeték nélküli töltés most még egyszerűbb, mert nem kell eltávolítani a tokot a töltéshez. Ezenkívül a kihajtható MagSafe gyűrű állványként szolgálhat, ami rendkívül praktikus filmnézés vagy videóhívások esetén.

Páratlan védelem a sérülések ellen:
A Dux Ducis Aimo Mag tok páratlan védelmet nyújt telefonodnak. A vastag, rugalmas TPU keret és a merev PC hátlap hatékonyan védi a készüléket esések és ütések ellen. Ez a tok nem csak védi telefonodat, hanem meghosszabbítja annak élettartamát, minimalizálva a költséges javítások kockázatát.

A készülék érzékeny alkatrészeinek védelme:
A Dux Ducis Aimo Mag tok megemelt élei további védelmet nyújtanak telefonod kijelzőjének és kamerájának. Ezek a stratégiai elemek különösen érzékenyek a karcolásokra és sérülésekre. A megemelt éleknek köszönhetően telefonod minden oldalról védett.

Egyszerű hozzáférés minden funkcióhoz:
Nem kell többé aggódnod a telefon gombjaihoz és portjaihoz való hozzáférés miatt. A Dux Ducis Aimo Mag tokot úgy tervezték, hogy egyszerű hozzáférést biztosítson a készülék minden funkciójához. A precízen kivágott nyílások lehetővé teszik a telefon használatát a tok eltávolítása nélkül.

Stílus és elegancia egyben:
A Dux Ducis Aimo Mag tok eredeti dizájnja egyedivé teszi telefonodat. A tok modern megjelenése hangsúlyozza készüléked stílusát és eleganciáját. Ez egy kiváló választás azok számára, akik egyaránt értékelik a funkcionalitást és az esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett