Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237141262 Márka: JOYROOM

Joyroom Ben Series S-A45 USB-C / USB-C 60W Kábel 1m - Fehér


Cikkszám: S-A45_W | EAN/Vonalkód: 6941237141262 | Márka: JOYROOM

Joyroom Ben Series S-A45 USB-C / USB-C 60W Kábel 1m - Fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom Ben Series S-A45 Kábel USB-C / USB-C Csatlakozókkal, Akár 60W, 1m Hosszúság - Fehér A Joyroom Ben Series S-A45 kábel nem csak kivételes kényelmet nyújt, hanem biztonságos töltést is garantál. 60W teljesítményének köszönhetően gyorsa tölti fel telefonját - 65%-os töltöttséget ér el mindössze 30 perc alatt. A Power Delivery 3.0 gyorstöltési protokollal való kompatibilitás lehetővé teszi az eszközök még gyorsabb töltését (amelyek ezt támogatják), ezzel biztosítva a maximális hatékonyságot. A kábel rendkívül tartós is - 10,000 hajlítást sikeresen kiállt, ami bizonyítja ellenállóságát az intenzív használat során. A beépített chip védi az eszköz akkumulátorát a túlzott kopástól, védelmet nyújt többek között túlmelegedés ellen. A Joyroom Ben Series S-A45 kábel fő előnyei:
- Kompatibilis USB-C csatlakozós eszközökkel. Nem csak Samsung és Xiaomi telefonokkal, hanem az iPhone 15-tel is.
- Gyorsan feltölti mobil eszközét. 60W teljesítmény elegendő ahhoz, hogy telefonjának akkumulátora 65%-ra töltődjön 30 perc alatt.
- Támogatja a Power Delivery 3.0 gyorstöltési protokollt. Így az ezzel felszerelt eszközöket még gyorsabban tölti.
- Védi az eszköz akkumulátorát a túlzott kopás elől. A beépített chip többek között túlmelegedés ellen is védelmet nyújt.
- Intenzív használatot is kiáll. A kábel sikeresen átment a 10,000 hajlítási teszten.

Műszaki adatok:
- Márka: Joyroom
- Modell: Joyroom Ben Series S-A45_W
- Csatlakozók:
- USB-C
- USB-C
- Funkciók: töltés és adatátvitel
- Teljesítmény: akár 60W
- Átviteli sebesség: akár 480 Mb/s
- Gyorstöltési Protokoll: Power Delivery 3.0
- Hosszúság: 1 m
- Anyag: ABS, Fonott Nylon
- Szín: Fehér

Töltési sebesség: A Joyroom Ben Series S-A45 kábel könnyedén megfelel az elvárásoknak a töltési sebességet illetően. 60W teljesítménnyel telefonja 30 perc alatt eléri a 65%-os töltöttséget. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik az időt és nem szeretnek sokat várni az eszköz feltöltődésére. Határtalan kompatibilitás: A Joyroom Ben Series S-A45 kábel széles körű eszközökkel való használatra lett tervezve, minden USB-C csatlakozós eszközzel kompatibilis. Legyen szó iPhone 15-ről, Samsungról vagy Xiaomiról - ez a kábel önnek való. Fejlett technológiák az ön kényelméért: A Power Delivery 3.0 protokoll használata nemcsak gyors, hanem rendkívül hatékony töltést is biztosít. E technológia révén az eszköz optimális idő alatt töltődik fel, anélkül hogy kárt okozna az akkumulátorban. Teljes védelem az eszközének: Az integrált chip nemcsak túlmelegedés ellen véd, hanem a túlzott akkumulátor fogyasztás ellen is. Ez azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy eszköze mindig biztonságban lesz a töltés alatt. Tesztekkel igazolt tartósság: A kábel rendkívüli tartósságát a sikeresen teljesített 10,000 hajlítási teszt igazolja, garantálva, hogy hosszú ideig szolgálja majd.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett