Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913022771 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS AIMO MAG tok kompatibilis MagSafe SAMSUNG S24 fekete


| EAN/Vonalkód: 6934913022771 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS AIMO MAG tok kompatibilis MagSafe SAMSUNG S24 fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Aimo Mag tok tökéletes választás azok számára, akik értékelik a funkcionalitást és a stílust. A vastag, rugalmas TPU keret és a merev PC hátlap hatékony védelmet nyújt az ejtések és ütések ellen. Az érdekes, modern dizájn és a könnyű hozzáférés minden gombhoz és porthoz valóban különlegessé teszi ezt a tokot minden okostelefon-használó számára.

Az eszköz védelme minden tok kulcsfontosságú jellemzője. A vastag, rugalmas TPU keret és a merev PC hátlap hatékony védelmet nyújt az ejtések és ütések ellen. A kijelző és a kamera körüli megemelt élek tovább védik a telefon ezen érzékeny részeit a karcolásoktól és egyéb sérülésektől. A tok egyedi jellemzője, hogy a telefont a csuklóra, nyakra vagy vállra lehet akasztani a fűzőlyukaknak köszönhetően. Ez a funkció biztosítja, hogy telefonod mindig kéznél legyen és készen álljon a használatra, anélkül hogy aggódnod kellene a biztonságáért.

A modern dizájn egy másik előnye a Dux Ducis Aimo Mag toknak. Az egyedi megjelenés lenyűgözővé teszi a telefont, és hangsúlyozza egyéni stílusodat. Mindez anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a gombokhoz és portokhoz való könnyű hozzáférésen. A precízen kivágott lyukaknak köszönhetően a telefon összes funkcióját használhatod anélkül, hogy eltávolítanád a tokot.

Specifikáció:
Sorozat: Dux Ducis Aimo Mag
Anyag: TPU + PC

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett