Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913028162 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo Mag iPhone 14 Pro kompatibilis tok MagSafe - fekete


Cikkszám: Dux Ducis Aimo Mag Apple iPhone 14 Pro Black | EAN/Vonalkód: 6934913028162 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo Mag iPhone 14 Pro kompatibilis tok MagSafe - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Aimo Mag sorozatú iPhone 14 Pro tok fekete MagSafe páncél tokkal

Ha tartós tokot keresel, ami maximális védelmet nyújt az iPhone 14 Pro készülékednek, akkor a Dux Ducis Aimo Mag a tökéletes választás. A vastag, rugalmas TPU keretnek és a merev PC hátlapnak köszönhetően a készüléked biztonságban lesz még a legnehezebb helyzetekben is. A képernyő és a kamera körüli felmagasított élek megvédik azokat a sérülésektől és karcolásoktól, és az alsó részén található lyukak lehetővé teszik, hogy pántot vagy szíjat csatolj hozzá, így a telefonod mindig kéznél lesz. Legyen szó akár egy sétáról vagy terepmunkáról, a Dux Ducis Aimo Mag teljes védelmet nyújt az iPhone 14 Pro számára. A tok mágneses gyűrűvel rendelkezik, amely kompatibilis a MagSafe kiegészítőkkel. Töltheted a telefonod olyan töltőkkel, amelyek megfelelnek ennek a szabványnak.

A Dux Ducis Aimo Mag tok nemcsak tökéletes védelmet nyújt, hanem stílusos kiegészítője is lesz a készülékednek. Az elegáns tervezésnek köszönhetően a tokot az ízlésedhez és preferenciáidhoz igazíthatod. Többé nem kell aggódnod amiatt, hogy a mindennapi használat során megsérül a telefonod, és biztos lehetsz benne, hogy a készüléked stílusos és divatos lesz. Ha Dux Ducis Aimo Mag tokot vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb minőségű termékbe fektetsz, amely teljes védelmet és elegáns megjelenést biztosít a telefonod számára.

Műszaki adatok:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Aimo Mag
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro
- Készülék modellkód:
- A2659
- A2889
- A2892
- A2891
- A2890
- Szín: Fekete

A Dux Ducis Aimo Mag iPhone 14 Pro tok fő előnyei:
- MagSafe kompatibilis. Töltheted az okostelefonod vezeték nélkül anélkül, hogy levennéd a tokot. Szabadon használhatod a mágneses kiegészítőket, mint például a powerbankot vagy a tárcát is.
- Megvédi a készüléked a sérülésektől és karcolásoktól. A vastag, rugalmas TPU keret és a merev PC hátlap hatékony védelmet nyújt az esések és ütődések ellen.
- A képernyő és a kamera körüli magasított élek megvédik ezeket az érzékeny területeket a karcolásoktól és sérülésektől.
- Lehetőség a telefon csuklóra, nyakba vagy vállra akasztására a tokon található lyukaknak köszönhetően.
- Elegáns és egyedi design. A tok érdekes, modern megjelenése révén a telefonod egyedi lesz.
- Könnyű hozzáférés minden gombhoz és porthoz. A pontosan kivágott lyukaknak köszönhetően szabadon használhatod a telefon minden funkcióját anélkül, hogy levennéd a tokot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett