Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973687247355 Márka: Dudao

Dudao X1PROT in-ear vezetékes USB-C fülhallgató 1.2 m - fehér


Cikkszám: X1PROT white | EAN/Vonalkód: 6973687247355 | Márka: Dudao

Dudao X1PROT in-ear vezetékes USB-C fülhallgató 1.2 m - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dudao X1PROT in-ear vezetékes fülhallgató USB-C csatlakozóval, 1.2 m hosszú - fehér A Dudao X1PROT modell tökéletes megoldás azok számára, akik megbízható fülhallgatót keresnek megfizethető áron. A pontos érzékenységnek és a széles frekvenciatartománynak köszönhetően a fülhallgatók kivételes hangminőséget biztosítanak. Az 1.2 méter hosszú, TPE-ből készült kábel tartósságot és kényelmes használatot garantál. Az integrált híváskezelő és hangerőszabályzó gombok megkönnyítik a mindennapi zenehallgatást és telefonhívásokat.

Specifikáció:
- Gyártó: Dudao
- Modell: Dudao X1PROT fehér
- Hangszóró: 10 mm
- Frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 KHz
- Dinamika: 98 dB
- AC impedancia: 16 Ω
- Kábel hossza: 1.2 m
- Csatlakozó típusa: USB-C
- Anyag: TPE
- Szín: Fehér

A Dudao X1PROT vezetékes fülhallgatók legfontosabb előnyei:
- Kiváló hangminőséget biztosítanak a 20Hz-től 20kHz-ig terjedő széles frekvenciatartomány révén. Lehetővé teszik a hangok teljes spektrumának visszaadását: a legmélyebb basszustól a legmagasabb hangokig.
- Kényelmes hallgatást garantálnak a 98 dB érzékenységnek köszönhetően. Minden hang tiszta lesz, és a telefonhívások is érthetőek maradnak.
- Nagy tartósságot kínálnak. A kábel TPE-ből készült, amely ellenáll a sérüléseknek és gyűrődéseknek.
- Könnyű híváskezelést és hangerőszabályozást tesznek lehetővé az integrált gomboknak köszönhetően. Ez egy praktikus megoldás az aktív életmódot folytatók számára.
- A legtöbb modern eszközzel kompatibilisek az USB-C csatlakozó révén. Ez egyszerű csatlakozást tesz lehetővé modern okostelefonokhoz és egyéb eszközökhöz.

Kiváló hangminőség minden tekintetben
A 20Hz-től 20kHz-ig terjedő széles frekvenciatartománynak köszönhetően a Dudao X1PROT fülhallgatók a hangok teljes spektrumát biztosítják, ami kielégíti a legigényesebb felhasználókat is. Legyen szó zenehallgatásról, filmnézésről vagy telefonbeszélgetésről – mindig tiszta és mély hangokat élvezhet.

Kényelem és tisztaság minden hang esetén
A 98 dB érzékenység miatt a Dudao X1PROT fülhallgatók tökéletesek a mindennapi használatra. A telefonhívások természetesebbek lesznek, és a zene még jobban fog szólni. Hosszú távú hallgatási komfort fáradtság nélkül további előnyt jelent.

Tartósság és kényelmes használat
Az 1.2 méter hosszú, TPE-ből készült kábel nemcsak kényelmet, hanem a fülhallgatók hosszú élettartamát is biztosítja. A TPE anyag ismert tartósságáról.

Egyszerű kezelés a mindennapi használatra
Az integrált híváskezelő és hangerőszabályzó gombok rendkívül praktikus választássá teszik a Dudao X1PROT fülhallgatókat. Út közben van? Vagy talán otthon pihen? Könnyedén kezelheti zenéjét és hívásait.

Kompatibilitás a modern eszközökkel
A Dudao X1PROT fülhallgatók USB-C csatlakozóval vannak felszerelve, így a legtöbb modern okostelefonnal és egyéb eszközzel kompatibilisek. Élvezheti funkcionalitásukat adapterek használata nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett