Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976625331451 Márka: Dudao

Dudao X3C+ vezetékes USB-C fülhallgatók 1,2m - fehér


Cikkszám: X3C+ white | EAN/Vonalkód: 6976625331451 | Márka: Dudao

Dudao X3C+ vezetékes USB-C fülhallgatók 1,2m - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dudao X3C+ vezetékes fülhallgatók USB-C csatlakozóval, 1,2 m hosszú - fehér. A Dudao X3C+ fülhallgatók praktikus megoldást nyújtanak mindennapi használatra. Tiszta hangzással rendelkeznek teljes frekvenciatartományban 10Hz-től 20kHz-ig. A beépített híváskezelési és hangerőszabályozó gomboknak köszönhetően rendkívül kényelmesek a használat során. Ergonomikus kialakításuk hosszú órákon át tartó kényelmes viselést biztosít. Tartós TPE anyagból készültek, és ellenállnak a sérüléseknek.

Specifikáció:
- Márka: Dudao
- Modell: Dudao X3C+
- Fülhallgató típusa: fülbe helyezhető, vezetékes
- Frekvencia-válasz: 10Hz - 20kHz
- Anyag: TPE
- Kábel hossza: 1,2 m
- Impedancia: 32Ω
- Érzékenység: 42 dB
- Csatlakozó típusa: USB-C
- Szín: fehér

A Dudao X3C+ fülhallgatók legfontosabb előnyei:
- Kristálytiszta hangzást biztosítanak. A 10Hz-től 20kHz-ig terjedő frekvencia tartomány a teljes audiospektrumot lefedi.
- Kényelmes hívás- és zenevezérlést biztosítanak. Beépített gombjaik vannak a híváskezeléshez és a hangerőszabályozáshoz.
- Hosszú órákon át kényelmes viselést biztosítanak. Ergonomikus kialakításuk és könnyű szerkezetük miatt.
- Tartósságot és sérülésállóságot garantálnak. Az 1,2 m hosszú kábel kiváló minőségű TPE anyagból készült.
- Optimális hangminőséget biztosítanak bármilyen hangerőn. A 32Ω impedancia minimalizálja a torzítást, és a 42 ±5dB érzékenység megfelelő hangerőszintet biztosít.

Kristálytiszta hangzás igényes vásárlóknak A Dudao X3C+ fülhallgatókkal minden hangjegy rendkívüli pontossággal hallható. A 10Hz-től 20kHz-ig terjedő frekvencia válasz lehetővé teszi a hangok teljes spektrumának hallgatását: a legalacsonyabb basszustól a legmagasabb magas hangokig. Függetlenül attól, hogy zenét hallgatsz vagy telefonálsz, a hangminőség magas szinten lesz.

Kényelmes vezérlés egy gombnyomással A mindennapi telefonhasználat sosem volt még ilyen egyszerű a beépített gomboknak köszönhetően. A Dudao X3C+ fülhallgatók lehetővé teszik a hívások fogadását és a hangerő beállítását anélkül, hogy a készüléket el kellene érni. Ez nemcsak kényelem, hanem biztonság is, különösen vezetés vagy gyaloglás közben.

Kényelmes viselés egész nap A hosszú órákig tartó zenehallgatás nem jelent többé kényelmetlenséget. A Dudao X3C+ fülhallgatók maximális felhasználói kényelem érdekében lettek tervezve. Ergonomikus formájuk tökéletesen illeszkedik a fülhöz, így egész napos viselésük kellemes élményt nyújt. Emellett a könnyű anyagok minimalizálják a nehézség érzetét.

Tartósság, amire számíthatsz Ne aggódj a napi használat közbeni sérülések miatt. A Dudao X3C+ fülhallgatók kábele tartós TPE anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és a hajlításnak. Szilárd felépítésüknek köszönhetően zavartalanul élvezheted a zenét.

Optimális hangminőség minden hangerőn A Dudao X3C+ fülhallgatók kiváló hangminőséget biztosítanak függetlenül a hangerő szintjétől. A 32Ω impedancia minimalizálja a torzítást, így tiszta hangzást nyújt még magasabb hangerőn is. A 42 ±5dB érzékenység lehetővé teszi a megfelelő hangerőszint elérését anélkül, hogy maximumra kellene állítani. Ezek a fülhallgatók tökéletes választást jelentenek mind zenehallgatáshoz, mind telefonbeszélgetésekhez.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett