Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976233676432 Márka: Dreame

Dreame MOVA J30 vezeték nélküli álló porszívó


Cikkszám: VJ12A | EAN/Vonalkód: 6976233676432 | Márka: Dreame

Dreame MOVA J30 vezeték nélküli álló porszívó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

91900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dreame MOVA J30 vezeték nélküli álló porszívó
A Dreame MOVA J30 segítségével a takarítás könnyű és kényelmes lesz. A vezeték nélküli álló porszívó egy 450W-os kefenélküli motort használ, ami magas tisztítási hatékonyságot biztosít. Egyetlen töltéssel akár 60 percig működik, így nem kell megszakítani a takarítást az energia újbóli feltöltése miatt. A LED-es világítású kefe és a hajlítható cső lehetővé teszi, hogy minden zúgot és rést alaposan kitakarítson, és a szűrőrendszer kiemelkedik 97%-os hatékonyságával. A készlet tartalmaz további keféket is, hogy megkönnyítse a különböző területek tisztítását.

Hatékony munka
Szabaduljon meg a szennyeződésektől erőfeszítés nélkül. A Dreame MOVA J30 vezeték nélküli álló porszívó egy vezeték nélküli motorral van felszerelve, amely 450W teljesítményszintet használ. Ezáltal könnyen eltávolítja a port, szennyeződéseket és más törmelékeket. Ezen túlmenően az erős akkumulátor egyetlen töltéssel körülbelül 60 perc működést biztosít, lehetővé téve, hogy megszakítás nélkül porszívózhassa a felületeket.

Hatékony szennyeződésszűrés
A Dreame MOVA J30 több rétegű szűrőrendszert használ, amely 97%-os hatékonyságával tűnik ki. Ennek eredményeképpen megakadályozza a másodlagos levegőszennyezést és csapdába ejti a szennyeződéseket a porgyűjtő tartályban, biztonságos környezetet teremtve önnek és családjának.

Kényelmes tisztítás nehezen elérhető helyeken
A Dreame MOVA J30 segítségével biztos lehet benne, hogy otthona minden zúgát és sarkát megszabadította a szennyeződésektől. A porszívó hajlítható csöve megkönnyíti az ágy, kanapé, szekrény alatt lévő területek porszívózását. Most már könnyedén takaríthatja a nehezen elérhető helyeket erőfeszítés nélkül.

Kefe LED-világítással
Növelje takarítási hatékonyságát a Dreame MOVA J30 segítségével. Innovatív kialakításának köszönhetően a kefe hatékonyan tisztítja a szőnyegeket és a kemény padlókat is. Emellett a LED-világítás jobb láthatóságot biztosít a rosszul megvilágított területeken, így biztos lehet benne, hogy a padlók mentesek lesznek a portól, szennyeződésektől és más törmelékektől.

További kefék mellékelve
A készlet tartalmaz keféket, amelyek különböző típusú felületekre szólnak. A mini elektromos kefe megszabadítja a hajat, port és részecskéket a kanapékról vagy fotelekről, míg a résszívófej hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket a bútorok közötti szűk helyekről, kanapékból stb. Egy puha kefe is rendelkezésre áll, amellyel az asztalokat, munkalapokat, ajtókat vagy más kényes felületeket porszívózhatja.

Figyelje a készülék működését
Legyen naprakész és kövesse nyomon a porszívó működési állapotát. A Dreame MOVA J30 könnyen olvasható LED kijelzővel rendelkezik, amely hozzáférést biztosít olyan információkhoz, mint például az akkumulátor szintje, így mindig időben feltöltheti. Emellett egyszerű és intuitív kezelést garantál – érintéssel kényelmesen változtathatja a szívóerőt.

Könnyű karbantartás
A Dreame MOVA J30 tisztán tartása nem lesz probléma önnek. A porszívó egy 0,5 literes porgyűjtő tartályt használ, így nem kell túl gyakran üríteni. Amikor szükséges, egy gombnyomással eltávolíthatja belőle a szennyeződéseket, így elkerüli a közvetlen érintkezést a szennyeződésekkel. Emellett a kefe görgőt és a szűrőt folyó víz alatt tisztíthatja, meghosszabbítva azok élettartamát és magas hatékonyságot fenntartva a gépen.

Mellékelt tartozékok:
- porszívó
- fali tartó
- akkumulátor
- résszívófej
- tartozéktartó
- mini elektromos kefe
- LED-világítású kefe
- puha kefe


Gyártó: Dreame
Modell: MOVA J30
Szívóerő: 24,000 Pa
Működési idő: legfeljebb 60 perc
Porgyűjtő tartály kapacitása: 500 ml
Felmosó funkció: Nem
Akkumulátor kapacitása: 7x2500 mAh
Töltési idő: kb. 4,5 óra
Súly: 1,54 kg
Szűrőtípus: EPA (H10)
Funkciók: Hajlítható cső, LED-világítás, LED érintőképernyő, 3 szívószint

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett