Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339335403 Márka: DKNY

DKNY Repeat Texture Pattern & Stripe MagSafe iPhone 16 Pro tok - Pink


Cikkszám: DK000261-0 | EAN/Vonalkód: 3666339335403 | Márka: DKNY

DKNY Repeat Texture Pattern & Stripe MagSafe iPhone 16 Pro tok - Pink


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DKNY Repeat Texture Pattern és Stripe

A DKNY egy nagyon jól ismert és elismert amerikai divatmárka, amely tökéletesen ötvözi az elegáns, időtlen karaktert a modernitással és a városi élet energiájával. Érezd New York lüktető ritmusát. Hangsúlyozd egyéniségedet és kifejezőképességedet. A tökéletes tok egy trendteremtő számára!

A kollekció eleganciája és exkluzivitása a DKNY divatház kezdőbetűivel díszített, rendkívül dekoratív nyomatokból árad, amelyek a tok teljes felületét díszítik. A középen elhelyezett csík tökéletesen illeszkedik az egész projekt színeihez, míg a rajta elhelyezett arany DKNY márkalogó teljessé teszi az egészet, kiemelve e különleges kollekció presztízsét és hitelességét.

Tökéletes harmónia a vonzó megjelenés és a praktikum között

A dekoratív nyomatokat gondosan poliuretán réteggel borították, amely nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem kivételes kopásállóságot is. Így tokjaink hosszú ideig megőrzik kifogástalan megjelenésüket, megbízható védelmet nyújtva stílusod számára.

Töltsd fel telefonodat hihetetlen kényelemmel

A kollekciót egy mágneses MagSafe gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosítva. Mostantól felejtsd el a tok eltávolítását telefonod töltése érdekében – a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

Tökéletesen illeszkedik telefonodhoz

Ez az elegáns tok nemcsak a telefon kiváló megjelenését és egyedi dizájnját emeli ki, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütközésekkel szemben. Gondosan kiválasztott méreteinek köszönhetően a tok hatékonyan csillapít minden esést, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között.

A tok a DKNY engedélyével készült.

Műszaki adatok:

Kollekció: Repeat Texture Pattern és Stripe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Pink
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett