Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339259778 Márka: DKNY

DKNY Bőr Négyzethálós Mono Minta MagSafe Tok iPhone 13 Pro / 13 - Fekete


Cikkszám: DK000204-0 | EAN/Vonalkód: 3666339259778 | Márka: DKNY

DKNY Bőr Négyzethálós Mono Minta MagSafe Tok iPhone 13 Pro / 13 - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DKNY egy nagyon ismert és megbecsült amerikai divatmárka, amely tökéletesen ötvözi az eleganciát és a kortalan karaktert a városi élet modernségével és energiájával. Érezze New York pulzáló ritmusát, sugározza az eleganciát és a egyediséget. Hangsúlyozza az egyéniségét és kifejezőkészségét.

Fejezze ki tökéletes stílusát
Minden tokot a DKNY márka kezdőbetűinek egyedi mintája díszít, amelyek szemet gyönyörködtető geometriai négyzethálós mintát alkotnak. Ez a jellegzetes minta a egyediséggel és egyedi dizájnnal vonzza a figyelmet. További díszítésként egy széles, függőlegesen elrendezett csík található a tok színében, amely egy összefüggő és elegáns egészet alkot. A kialakítást a DKNY márka kis logója koronázza meg, amely hangsúlyozza a kollekció presztízsét és autentikusságát.

Csak prémium anyagok
Ez a különleges kollekció minden tokja kiváló anyagokból készül. Minden tok alapja tartós termopoliuretán, amely nemcsak védelmet nyújt, hanem kényelmes használatot is biztosít. A tetejét nagyon finom műbőr borítja, amely kifogástalan megjelenést és ellenállást biztosít a sérülésekkel szemben, így hosszú ideig megőrzi kifogástalan megjelenését.

Tökéletesen illeszkedik a telefonjához
Ez az elegáns tok nemcsak a telefon kifogástalan megjelenését és egyedi dizájnját hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütődésekkel szemben. A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől.

Töltse fel a telefonját hihetetlen kényelemmel
Ennek a kollekciónak minden tokja MagSafe mágneses gyűrűvel van gazdagítva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól elfelejtheti a tok eltávolítását telefonja töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy a telefon akkumulátorát kényelmesen feltöltse anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

A tok a DKNY márka licencével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: DKNY Bőr Négyzethálós Mono Minta MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/műbőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro/13 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett