Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876224913 Márka: UGREEN

DisplayPort to HDMI kábel Ugreen DP119, 4K 60Hz, 3m (fekete)


Cikkszám: 25491 | EAN/Vonalkód: 6941876224913 | Márka: UGREEN

DisplayPort to HDMI kábel Ugreen DP119, 4K 60Hz, 3m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Ugreen DisplayPort to HDMI kábel új mércét állít a videóátvitelben. Támogatja a 4K felbontást 60Hz-en (visszafelé kompatibilis 2K@60Hz és 1080P@120Hz felbontásokkal), így biztosítva a felhasználóknak a lenyűgöző vizuális élményt. A HDR támogatásnak köszönhetően kivételes képet nyújt élénkebb színekkel és magasabb kontraszttal, ami simább és valószerűbb játék- és megtekintési élményt jelent. A termék kiemelkedik a 3D támogatásával és széles kompatibilitásával.

Több képernyő kompromisszumok nélkül
Mint egy aktív DisplayPort to HDMI kábel, a DP119 támogatja az Eyefinity Multiple Screen SLS módot és az AMD Eyefinity Multi-Display technológiát, lehetővé téve akár 6 képernyő egyidejű csatlakoztatását. Ez egy egyirányú megoldás, amely nem igényel adaptereket, meghajtókat vagy szoftvereket, így ideális azok számára, akik szeretnék bővíteni munkájukat vagy szórakoztatási lehetőségeiket további komplikációk nélkül.

Stabil audio és video átvitel
A DP 1.2 szabványnak köszönhetően ez a kábel akár 18 Gbps és 240 Hz adatátviteli sebességet biztosít, garantálva a páratlan audio és video minőséget villódzás nélkül. Megjegyzés: csak a videó átvitele lehetséges DisplayPort-ról HDMI-re - visszafelé nem elérhető.

Tartós anyag és univerzális kompatibilitás
A nylon fonat és az alumínium ház tartósságot és sérülésállóságot biztosít, valamint megkönnyíti a csatlakoztatást és a kihúzást. A vastagabb rézkábel minimalizálja a jelvesztést a gyors és biztonságos adatátvitel érdekében, a további tépőzáras pánt pedig egyszerűvé teszi a tárolást, így az DP119 kábel ideális otthoni irodák számára is.

Széles kompatibilitás
A kábel kompatibilis a DisplayPort-tal rendelkező eszközökkel, mint például laptopok, asztali számítógépek és grafikus kártyák. Ezzel szemben a HDMI csatlakozó könnyen csatlakoztatható többek között TV-hez, projektorhoz, monitorhoz vagy VR headset-hez. Megjegyzés: a termék nem kompatibilis HDMI forrást biztosító eszközökkel, mint például MacBook, PlayStation, Nintendo Switch és Xbox.

3 kijelzési mód közül választhat
A DisplayPort to HDMI Ugreen DP119 kábel három kijelzési módot kínál: tükrözés, kiterjesztett és többképernyős mód. A tükrözési mód ideális prezentációkhoz és konferenciákhoz, lehetővé téve ugyanazt a képet több képernyőn megjeleníteni. A kiterjesztett mód növeli a munkaterületet további monitorok hozzáadásával, ami ideális grafikus tervezőknek, programozóknak és mindenkinek, aki több helyet igényel projektjei számára. A többképernyős mód maximálisan kihasználja a játék és szórakoztatási lehetőségeket, páratlan játék- és multimédiás élményt nyújtva.

Gyártó: Ugreen
Modell: 25491
Szín: Fekete
Típus: DisplayPort to HDMI
Maximális felbontás: 4K
Anyaga: Alumínium ötvözet + nylon fonat
Kábel hossza: 3 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett