Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303883974 Márka: UGREEN

DisplayPort to HDMI kábel Ugreen DP115, 8k 60 Hz, 2m (fekete)


Cikkszám: 80397 | EAN/Vonalkód: 6957303883974 | Márka: UGREEN

DisplayPort to HDMI kábel Ugreen DP115, 8k 60 Hz, 2m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DisplayPort to HDMI kábel Ugreen DP115, 8K 60 Hz, 2m (fekete).
Az Ugreen DP115 kábel ideális megoldás azoknak, akik megbízható és kiváló minőségű videó és audio kimenetet keresnek. Fejlett funkcióival és robusztus kivitelével a kábel kivételes 8K videóminőséget és Dolby Atmos hangzást biztosít, így tökéletes munkához és szórakozáshoz egyaránt. Továbbá lehetővé teszi több monitor képeinek megjelenítését.

Kiváló képminőség
A dinamikus HDR 10+ támogatásával és a 8K-s, 60 Hz-es videó megjelenítési képesség révén az Ugreen DP115 kábel páratlan vizuális minőséget garantál. Ideális filmek legmagasabb felbontású megtekintéséhez, valamint professzionális grafikai alkalmazásokhoz. Emellett van egy Tükrözés mód, amely jól működik nagyobb képernyőkön történő képek megjelenítésére, és egy Kiterjesztett mód, amely lehetővé teszi 2 kép megjelenítését több képernyőn.

Robusztus kialakítás
Kiváló minőségű anyagokból készült Ugreen DP115 kábel tartósságáról és sérülésállóságáról ismert. Az alumíniumötvözet csatlakozók ellenállnak a korróziónak, a nejlon fonat pedig további védelmet nyújt a kábel kopása és mechanikai sérülései ellen. Ezáltal a kábel még intenzív használat mellett is megbízható marad.

Teljesítmény és kompatibilitás
A DisplayPort csatlakozó kompatibilis a számítógépekkel és grafikus kártyákkal, míg a HDMI csatlakozó projectorekkel, monitorokkal, TV-kkel és VR headsettel működik. Ezáltal sokoldalú eszköz különféle alkalmazásokhoz.

Kivételes hang és dinamikus játékmenet
A kábel támogatja a Dolby Atmos audiót és a Dolby Vision videót a kiváló audiovizuális élmény érdekében. Támogatja továbbá az AMD Free Sync, NVIDIA G-Sync, VRR és ALLM technológiákat is, amelyek kulcsfontosságúak a dinamikus és zökkenőmentes játékélményhez megszakítások nélkül. Azok számára, akik több monitort használnak, a Multi-Display funkció lehetővé teszi akár 6 képernyő egyidejű csatlakoztatását, jelentősen javítva a munkavégzés és a szórakozás élményét.

Gyártó: Ugreen
Modell: DP115
Szín: fekete
Hosszúság: 2 m
Interfész: DP to HDMI
Felbontás: 8K@60Hz
Anyag: alumíniumötvözet, nejlon
Kompatibilitás: DisplayPort: számítógépek, laptopok, grafikus kártyák; HDMI: projektorok, monitorok, TV-k, VR headsetek

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett