Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361428 Márka: AVATTO

Digitális zárbetét Avatto SDL-S1-B60 60 mm fekete


Cikkszám: SDL-S1-B60 | EAN/Vonalkód: 6976037361428 | Márka: AVATTO

Digitális zárbetét Avatto SDL-S1-B60 60 mm fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

49600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Avatto SDL-S1-B60 digitális zárbetét (60 mm, fekete).
Biztosítsa saját maga és szerettei biztonságát. Az Avatto SDL-S1-B60 digitális zárbetét lehetővé teszi az ajtó különféle módokon történő kinyitását, beleértve az ujjlenyomatot, IC kártyát, a Tuya mobilalkalmazást vagy a hagyományos kulcsot. A henger egyszerű és zökkenőmentes telepítése, valamint a távoli hozzáférés kezelésének lehetősége napi szinten biztosítja a kényelmet és a nyugalmat.

Különféle ajtónyitási módok
Az SDL-S1-B60 henger négy különböző módot kínál az ajtó kinyitására. Az ujjlenyomat gyors és biztonságos felhasználói azonosítást tesz lehetővé, míg az IC kártya könnyen használható, így alkalmas gyermekek és idősek számára. A Tuya alkalmazás lehetővé teszi a hozzáférés távoli vezérlését, a hagyományos kulcs pedig vészhelyzeti opcióként szolgál.

Könnyű telepítés
Az Avatto SDL-S1-B60 henger telepítése hexacsavarhúzóval mindössze 10 percet vesz igénybe, és nem igényli az ajtó és az ajtókeret szerkezetének megváltoztatását. Állítható hosszúságának köszönhetően a henger a piacon kapható ajtók 99%-ához illeszkedik, így ideális helyettesítője a hagyományos zárbetéteknek.

Távoli vezérlés
A Tuya alkalmazás lehetővé teszi otthonának távoli hozzáférés kezelését a világ bármely pontjáról. Olyan funkciók, mint a Családkezelés, a hozzáférés ellenőrzése és a kinyitási előzmények megtekintése teljes körű ellenőrzést biztosítanak az ingatlan biztonsága felett. Az alkalmazásban felhasználók adhatók hozzá és távolíthatók el, valamint nyomon követhető, hogy ki és mikor nyitotta ki az ajtót.

Hatékonyság és energia-megtakarítás
Az Avatto SDL-S1-B60 gyors ujjlenyomat-azonosítási idővel rendelkezik, mindössze 0,3 másodperc alatt. Az eszköz alacsony energiafogyasztású, így hosszú élettartamot biztosít. Egy CR123A alkáli elemmel működik. Alacsony akkumulátorfeszültség esetén a rendszer automatikusan küld értesítést.

Kiváló minőségű kivitelezés
A betét kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a károsodással szembeni ellenállást. Az olyan fejlett technológiáknak köszönhetően, mint a 360 fokos felismeréssel rendelkező ujjlenyomat-olvasó, az eszköz magas szintű biztonságot nyújt. Ezen kívül vízálló, ami tovább növeli tartósságát és megbízhatóságát.

Gyártó: Avatto
Modell: SDL-S1-B60
Nyitási módszerek: Ujjlenyomat, IC kártya, Tuya alkalmazás, hagyományos kulcs
Áramellátás: CR123A (alkáli) elem
Ujjlenyomat-azonosítási idő: 0,3 s
Maximális felhasználói szám: Legfeljebb 100 felhasználó
Kapcsolat: Bluetooth Low Energy (BLE)
Alacsony akkumulátor riasztás: Igen
Vízálló: Igen
USB töltőport: Igen
Méretek: 170 × 100 × 80 mm
Betét hossza: 60 mm
Súly: 0,55 kg
Szín: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett