Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955578044465 Márka: Deerma

Deerma Vezeték nélküli Porszívó DEM-T20W


Cikkszám: DEM-T20W | EAN/Vonalkód: 6955578044465 | Márka: Deerma

Deerma Vezeték nélküli Porszívó DEM-T20W


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

50500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Deerma DEM-T20W vezeték nélküli porszívó ideális megoldás azok számára, akik 2 az 1-ben funkciót keresnek, amely egyesíti a porszívózást és a felmosást. Innovatív technológiáival, erős szívóerejével és hosszú működési idejével alapos és kényelmes tisztítást biztosít a ház minden zegzugában. Fejlett szűrőrendszerrel van felszerelve, amely hatékony tisztítást garantál bármilyen méretű térben.

Innovatív 9-kúpos ciklon és erős szívóerő
A 9-kúpos ciklon technológiának köszönhetően a Deerma DEM-T20W porszívó hatékonyan választja le a port a légáramlásból, biztosítva nemcsak az erős szívóerőt, hanem a jobb tisztítási eredményeket is. A kefe nélküli motor által generált erős, stabil 18 kPa szívóerő lehetővé teszi a különböző méretű törmelékek gyors eltávolítását, a finom portól a nagyobb törmelékekig.

2 az 1-ben funkcionalitás - porszívózás és felmosás
A Deerma DEM-T20W egy multifunkcionális eszköz, amely egyszerre porszívóz és felmos, így időt és energiát takarít meg a tisztítás során. Tökéletes megoldás a padlók és más felületek átfogó tisztítására anélkül, hogy több eszközre lenne szükség.

Kényelmes használat és higiénikus gondoskodás
A porszívó felhasználóbarát porgyűjtő tartállyal van ellátva, amely egyetlen gombnyomással kiüríthető. Az automatikusan nyíló tartályfedél lehetővé teszi a felgyülemlett szennyeződés gyors és higiénikus eltávolítását a porral való érintkezés nélkül. Ezenkívül a porszívó karcsú, könnyű kialakítással rendelkezik, ami jelentősen hozzájárul a kényelmes és szabad porszívózáshoz és felmosáshoz.

5 rétegű szűrőrendszer
A Deerma DEM-T20W egy 5 rétegű szűrőrendszerrel rendelkezik, amely hatékonyan csapdázza meg a finom por részecskéit és törmelékeit, megakadályozva a kijutást. A rendszer segít csökkenteni a másodlagos szennyező anyagokat is, így a porszívó ideális választás azoknak, akik aggódnak otthonuk levegőjének tisztasága miatt.

Hosszú működési idő és sokoldalúság
A tölthető akkumulátor akár 35 perc működést is biztosít, így a Deerma DEM-T20W könnyedén képes nagy területek és kétszintes lakások tisztítására. Az eszköz sokoldalúságát növeli a könnyen cserélhető kefefejek, amelyek lehetővé teszik a gyors váltást a kézi és bot mód között, a porszívó adaptálását különböző feladatokhoz.

Gyártó: Deerma
Model: DEM-T20W
Üzemi feszültség: 14,4 V⎓
Működési teljesítmény: 180W
Töltési feszültség: 18 V⎓
Töltési áram: 0,6A
Porkonténer kapacitása: 0,45 l
Víz tartály kapacitása: 0,2 l
Termék méretei: 256x280x1275mm
Súly: 2.27 kg
Szívóerő: 18 kPa
Akkumulátor kapacitása: 5000 mAh
Töltési idő: 5 óra
Akkumulátor élettartam egyetlen feltöltéssel: 35 perc
Minimális rendelési mennyiség: 2000 darab

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett