Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116724641 Márka: JOYROOM

Joyroom S-H151 USB-C (male) / USB-A (female) adapter akasztólyukkal - Ezüst


Cikkszám: S-H151_Pearl_Nickel | EAN/Vonalkód: 6956116724641 | Márka: JOYROOM

Joyroom S-H151 USB-C (male) / USB-A (female) adapter akasztólyukkal - Ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom S-H151 USB-C (male) / USB-A (female) adapter akasztólyukkal - Ezüst A Joyroom S-H151 adapter egy rendkívül funkcionális és kompakt megoldás, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen csatlakoztassa az USB-C porttal rendelkező eszközöket USB-A csatlakozóval ellátott kiegészítőkhöz. Ezzel a kis adapterrel könnyedén átviheti az adatokat, töltheti az eszközöket, és használhatja az OTG funkciót. A masszív, fém ház garantálja a tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenállást, stílusos, ezüst színe pedig tökéletesen illeszkedik a modern trendekhez. Az adapter emellett egy praktikus akasztólyukkal is el van látva, így mindig kéznél van és használatra kész. Sokoldalúságának, számos eszközzel való kompatibilitásának és ergonomikus formájának köszönhetően a Joyroom S-H151 adapter elengedhetetlen kiegészítő minden mobiltechnológia használó számára.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Modell: Joyroom S-H151
- Csatlakozók:
- USB-A (female)
- USB-C (male)
- Anyag: cink ötvözet
- Szín: ezüst

A Joyroom S-H151 adapter legfontosabb előnyei:
- OTG funkció: Lehetővé teszi perifériák, például billentyűzetek, egerek vagy pendrive-ok gyors csatlakoztatását további illesztőprogramok telepítése nélkül.
- Tartós fém ház: A tartós konstrukció hosszú távú használatot és védelmet biztosít a karcolásokkal és mechanikai sérülésekkel szemben.
- Töltési és adatátviteli funkció: Nemcsak a készülékek töltését, hanem a gyors adatátvitelt is lehetővé teszi, így az adapter rendkívül sokoldalú eszköz.
- Kompakt méret: Az adapter kicsi és könnyű, így könnyen hordozható, és az akasztólyuk mindennapi használatra is praktikus.
- Számos eszközzel való kompatibilitás: Széles körű kompatibilitást biztosít az USB-C és USB-A portokkal rendelkező eszközökkel, növelve a sokoldalúságot.

Az OTG funkció növeli az adapter funkcionalitását A Joyroom S-H151 adapter támogatja az OTG (On-The-Go) technológiát, ami azt jelenti, hogy különböző perifériákat, például pendrive-okat, billentyűzeteket vagy egereket gyorsan és könnyedén csatlakoztathat további illesztőprogramok nélkül. Ez nagyszerű megoldás azok számára, akik növelni szeretnék telefonjuk vagy tabletjük funkcionalitását, különösen utazás vagy terepmunka során.

Tartós fém ház biztosítja a hosszú élettartamot A Joyroom S-H151 adapter magas minőségű fémből készült, ami nemcsak stílusos, de tartós is. Masszív kialakítása ellenáll a karcolásoknak és mechanikai sérüléseknek, így tökéletes mindennapi társnak bizonyul. Bármilyen körülmények között biztos lehet benne, hogy az adapter hosszú ideig szolgálja majd.

Töltési és adatátvitel egy eszközben A Joyroom S-H151 nemcsak USB-A eszközök csatlakoztatását teszi lehetővé, hanem töltő- és gyors adatátviteli adapterként is működik. Ez nagy kényelmet nyújt azoknak a felhasználóknak, akik egy eszközt szeretnének több feladatra használni, időt takarítva meg ezzel. Mostantól egyszerre töltheti készülékeit és másolhatja az adatokat, ezáltal az adapter rendkívül sokoldalúvá válik.

Kompakt méret és akasztólyuk a könnyű használat érdekében Kompakt méreteinek és könnyű kialakításának köszönhetően a Joyroom S-H151 adapter könnyen hordozható, és a praktikus akasztólyuk révén mindig kéznél van. Legyen szó utazásról vagy mindennapi használatról, az adapter nem foglal sok helyet, és mindig magával viheti. Minimalista ezüst dizájnja tökéletesen illeszkedik a modern elektronikai eszközökhöz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett