Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8721145001203 Márka: Decoded

Decoded bőrből készült leválasztható pénztárca MagSafe tokkal iPhone 16-hoz - Kék tok


Cikkszám: D25IPO16DW5NY-0 | EAN/Vonalkód: 8721145001203 | Márka: Decoded

Decoded bőrből készült leválasztható pénztárca MagSafe tokkal iPhone 16-hoz - Kék tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

24600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DECODED IDŐTLEN DIZÁJN
A Decoded luxus mobil kiegészítőket hoz létre, amelyek harmonikus kombinációval tűnnek ki a klasszikus dizájn és a fejlett funkcionalitás ötvözésével. Minden egyes Decoded tok finom részletekkel van díszítve, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek neki.

KÉNYELEM KARNYÚJTÁSNYIRA
A Decoded bőrből készült leválasztható pénztárca egy kettős rétegű tok iPhone-hoz, amely egy védőrészt ötvöz egy funkcionális pénztárcával, amely három kártyahelyet és biztonságos helyet kínál a bankjegyek számára. Erős mágnesek segítségével lehet fel- és leszerelni. Ez a megoldás kiküszöböli a sok kiegészítő egyidejű kezelése miatti problémákat, mivel minden szükséges dolog már a kezedben van.

LÁTVÁNYOSAN EGYEDI
A bőrből készült leválasztható pénztárca tok maximális luxus dizájnnal lenyűgöz, az anyagnak köszönhetően, amelyből készült. Az anilin bőr a legdrágább bőrtípus, amely jellemzően finom tapintású. Ez az egyetlen anyag, amely rendkívül tartós és használat során egyedi karaktert kap, ahogy a bőr öregszik és idővel egyedi patinával vonódik be.

1,2 MÉTERES MAGASSÁGBÓL TÖRTÉNŐ EJTÉSNEK ELLENÁLL
Az exkluzív bőr külső réteg alatt egy szilárd, ütéselnyelő polikarbonát réteg biztosít további védelmet. Ez a kialakítás hatékonyan párnázza a telefont, biztosítva, hogy az iPhone ellenálljon az 1,2 méter magasságból történő ejtésnek.

KOMPATIBILIS MAGSAFE-EL
A Decoded bőr tok a legújabb technológia szellemében készült. Az erős mágnes, amely a tok hátuljába van beépítve, tökéletesen illeszti az iPhone-t a MagSafe kiegészítőkhöz. Az iPhone töltéséhez egyszerűen közel kell vinni a MagSafe töltőhöz, anélkül hogy le kellene venni a tokot. A tokba épített mágnes beállítja a telefon helyzetét a töltési mátrixhoz, biztosítva a zavartalan, vezeték nélküli töltést.

AZ IPHONE LEGKÉNYELMESEBB KEZELÉSE
A Decoded bőr tok iPhone-hoz fém gombokkal van díszítve, amelyek nemcsak eleganciát adnak, hanem fokozzák a tok funkcionalitását is. Gondosan megmunkált gombok biztosítják az oldalsó vezérlők könnyű elérését, lehetővé téve a telefon zökkenőmentes használatát.

KIVÁLÓ KAMERAVÉDELEM
A kamera körüli fém szegély 1 mm-rel megemelkedett, hogy megvédje a lencséket a karcolásoktól. Ez a megoldás biztosítja, hogy az iPhone kamerája ép maradjon, függetlenül attól, milyen felületre helyezi.

MIKROSZÁLAS BÉLÉS
A puha mikroszálas belső bélés kettős célt szolgál. Növeli az iPhone védelmét egy további párnázó rétegként, és megóvja az eszköz felületét a karcolásoktól, amelyek a tok alá került szennyeződések miatt keletkezhetnek.

KIFEJEZETTEN AZ IPHONE-ODHOZ KÉSZÜLT
Az iPhone minden sorozatához a Decoded tökéletesen illeszkedő új kiegészítőket tervez, amelyek teljes mértékben figyelembe veszik az eszköz funkcionalitását.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett