Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004012 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe és állvány funkcióval iPhone 16 - fekete


Cikkszám: DUX DUCIS Aimo Mag?with Magnetic Stand?Apple iPhone 16 Black | EAN/Vonalkód: 6934913004012 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe és állvány funkcióval iPhone 16 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe és állvány funkcióval iPhone 16 - fekete

A Dux Ducis Aimo Mag tokot elsősorban a beépített MagSafe gyűrű különbözteti meg, amely nemcsak kényelmes vezeték nélküli töltést tesz lehetővé, hanem állványként is szolgál a telefonhoz. Ezáltal a mindennapi okostelefon használat még egyszerűbbé és kényelmesebbé válik. A tok szilárd védelmet nyújt a rugalmas TPU keret és a merev PC hátlap révén, valamint az emelt éleknek köszönhetően védi a kijelzőt és a kamerát a karcolásoktól.

Műszaki adatok:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Aimo Mag
- Kompatibilitás: iPhone 16
- További jellemzők: MagSafe kompatibilitás, állvány funkció
- Anyag: TPU, PC
- Szín: átlátszó, fekete

A Dux Ducis Aimo Mag tok legfontosabb előnyei MagSafe és állvány funkcióval:
- Gyors induktív töltést tesz lehetővé. A tok kompatibilis a MagSafe-lel, így mágneses kiegészítőket, mint például powerbankot vagy pénztárcát is használhat.
- Egyszerűbbé teszi a filmnézést és a videokonferenciákat. A MagSafe modul állványként is funkcionál, így könnyebb a telefon használata.
- Védi az okostelefont az ütésektől. A vastag TPU keret és a merev PC hátlap hatékonyan védi a készüléket az esésektől.
- Kulcsfontosságú területeken extra védelmet biztosít. Az emelt élek védik a kijelzőt és a kamerát a karcolásoktól.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon formájához, biztosítva a könnyű hozzáférést a gombokhoz és portokhoz. A felhasználók anélkül használhatják az összes készülékfunkciót, hogy eltávolítanák a tokot.

Nincs probléma a töltéssel
A Dux Ducis Aimo Mag tokkal a telefon töltése rendkívül egyszerűvé válik. A beépített MagSafe modulnak köszönhetően élvezheti a gyors induktív töltést, amely hatékony és kényelmes. A tok tökéletesen kompatibilis különféle mágneses kiegészítőkkel, mint például powerbankokkal vagy pénztárcákkal, ami tovább növeli funkcionalitását. Többet nem kell aggódnia a gubancos kábelek miatt vagy azért, hogy minden alkalommal le kelljen vennie a tokot, amikor tölteni szeretné a telefonját. Ez igazi kényelem a mindennapi használat során.

Állvány funkció a nagyobb kényelemért
Gyakran néz filmeket a telefonján vagy vesz részt videokonferenciákon? A Dux Ducis Aimo Mag toknak van egy állvány funkciója, ami még kényelmesebbé teszi a telefon használatát. A MagSafe modul, a töltési funkció mellett, praktikus állványként is szolgál, amely lehetővé teszi, hogy a telefont stabil és kényelmes pozícióba helyezze. Ezzel szabadon olvashat cikkeket anélkül, hogy a készüléket a kezében kellene tartania.

Szilárd védelem minden helyzetben
A Dux Ducis Aimo Mag tok a legmagasabb szintű védelmet nyújtja. A vastag, rugalmas TPU keret és a merev PC hátlap hatékonyan védi a készüléket az esések hatásaitól. Ez egy tartós konstrukció, amely a legkeményebb körülmények között is megóvja okostelefonját. Akár kiesik a kezéből, vagy kemény felületnek ütközik, a tok hatékonyan minimalizálja a károsodás kockázatát.

Kijelző és kamera védelem
Az emelt élek megvédik a kijelzőt és a telefon kameráját a karcoktól és a mindennapi használat során bekövetkező sérülésektől. Legyen szó arról, hogy kijelzővel lefelé helyezi a telefont, vagy zsebében hordja kulcsokkal, biztos lehet benne, hogy a telefonja biztonságban van.

Precíz illeszkedés a teljes funkcionalitásért
A Dux Ducis Aimo Mag tok tökéletesen illeszkedik a telefon formájához, biztosítva a könnyű hozzáférést minden gombhoz és porthoz. Ez nemcsak esztétikus befejezést, hanem teljes funkcionalitást is jelent, amely lehetővé teszi a telefon akadálytalan használatát. Könnyedén beállíthatja a hangerőt, használhatja a töltőportot vagy a bekapcsológombot anélkül, hogy aggódna a tok nem megfelelő illeszkedése miatt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett