Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364068 Márka: Hurtel

Csillámos tok iPhone 16 Pro Max - átlátszó csillámokkal


Cikkszám: Glitter Case for iPhone 16 Pro Max Transparent | EAN/Vonalkód: 5907769364068 | Márka: Hurtel

Csillámos tok iPhone 16 Pro Max - átlátszó csillámokkal


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Csillámos tok iPhone 16 Pro Max - átlátszó csillámokkal
A Csillámos tok nemcsak védelmet nyújt, hanem egyedi stílust is, amely vonzza a tekintetet. Ennek a toknak köszönhetően telefonod védelmet kap a sérülések ellen és új, vonzó megjelenést. A megemelt szélek hatékonyan védik a képernyőt és a kamerát, így nem kell aggódnod a véletlen sérülések miatt. Mindez egy átlátszó kialakításban, csillámokkal, amelyek a fényben csillognak.

Specifikáció:
- Sorozat: Csillámos tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU
- Szín: átlátszó
- Minta: csillámok

A Csillámos tok legfontosabb előnyei:
- Kiváló védelmet nyújt esések ellen. A Csillámos tok rugalmas, de erős TPU anyagból készült.
- További védelmet biztosít a kamerának és a képernyőnek. A megemelt széleknek köszönhetően a képernyő és a kamera hatékonyan védett a karcolások és sérülések ellen.
- Kényelmes használatot garantál az érzékeny gombok révén. Különlegesen kialakított gombok lehetővé teszik a készülék sima és problémamentes használatát.
- Megelőzi a sárgulást egy fejlett antioxidáns réteg segítségével. A tok tulajdonságai hosszú távú átlátszóságot és tisztaságot biztosítanak.
- Javítja a telefon esztétikáját. A csillámos átlátszó anyag stílust és eleganciát ad bármely okostelefonnak.

Elegáns védelem az okostelefonod számára
A Csillámos tok hatékonyan elnyeli az ütéseket és védi a készüléket a sérülésektől. Rugalmas, de rendkívül tartós TPU anyagból készült. A tok könnyen alkalmazkodik a telefonhoz, miközben biztosítja a stabil védelmet.

Kompletten védi a kamerát és a képernyőt is
A Csillámos tok megemelt széleinek köszönhetően átfogó védelmet nyújt mind a képernyőnek, mind a kamerának. Ez egy olyan megoldás, amely segít elkerülni a karcolásokat és a sérüléseket.

Érzékeny és kényelmes gombok
Minden okostelefon használó értékelni fogja a Csillámos tok érzékeny gombjait. Tökéletesen illeszkednek és könnyű, kényelmes használatot biztosítanak. Nem kell aggódnod a nehézkes gombnyomások miatt - minden simán és ellenállás nélkül működik.

Hosszú távú átlátszóság
A Csillámos tok egy fejlett antioxidáns réteggel van ellátva, amely hatékonyan megelőzi a sárgulást. Ennek köszönhetően a telefon sokáig megőrzi eredeti megjelenését. Ez a réteg biztosítja, hogy a tok tiszta és újszerű maradjon, még hosszabb használat után is.

Stílusos dizájn csillámokkal
Az átlátszó tok csillámokkal nemcsak védelmet nyújt, hanem tökéletes módja egyéni stílusod hangsúlyozására is. A csillámok a fényben csillognak, fényt és eleganciát adva a telefonodnak. Ez a tökéletes választás azok számára, akik szeretnek kitűnni a tömegből.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett