Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363023 Márka: Hurtel

Többszínű Búzahéj Tok iPhone 16 Pro Max - kék


Cikkszám: Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Pro Max Dark blue | EAN/Vonalkód: 5907769363023 | Márka: Hurtel

Többszínű Búzahéj Tok iPhone 16 Pro Max - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Többszínű Búzahéj Tok iPhone 16 Pro Max - kék

A Többszínű Búzahéj Tok erős, mégis rugalmas TPU és növényi alapú búzaszalmából készült. Ezért megbízható védelmet nyújt karcolások és piszok ellen, és egyben környezetbarátabb alternatíva is. Nem kell aggódnia a készülék sérülése miatt. A tok deformációálló és tökéletesen tolerálja az ismételt összeszerelést és szétszerelést. Az egyszerű és elegáns forma stílusossá teszi a tokot, és modern megjelenést biztosít a készüléknek.

Műszaki specifikáció:
- Sorozat: Többszínű Búzahéj Tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU, búzaszalma
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyag
- Szín: kék

Legfontosabb előnyök:
- Hatékonyan véd a karcolások, kosz és kopás ellen. A tok TPU-ból és búzaszalmából készült.
- Kényelmes hozzáférést biztosít a készülék összes gombjához és portjához. A pontos kivágásoknak köszönhetően a tok nem korlátozza a készülék funkcionalitását.
- Hosszú ideig megtartja védelmi tulajdonságait. Deformációálló és nem veszít formájából.
- Modern megjelenést biztosít a készüléknek. A finom dizájn tökéletes választássá teszi mindenki számára.
- Védi a kamerai lencséket a karcolásoktól. A tok 0,5 mm-rel emelt élekkel rendelkezik a kamerai sziget körül.

Hosszan tartó védelem
A Többszínű Búzahéj Tok rendkívül tartós. A kiváló minőségű TPU és búzaszalma kombinációjából készült, amely hosszú távú védelmet nyújt a mindennapi fenyegetésekkel szemben. Nem kell aggódnia a piszok, karcolások vagy repedések miatt.

Könnyű hozzáférés a készülék funkcióihoz
A Többszínű Búzahéj Tok precíz kivágásai könnyű hozzáférést biztosítanak a készülék összes gombjához és portjához, lehetővé téve, hogy a tok eltávolítása nélkül is szabadon használhassa a készülék funkcióit. Ez nemcsak kényelmes, hanem praktikus megoldás is, amely lehetővé teszi, hogy a tok tökéletesen integrálódjon a készülékkel.

Védelem a deformáció ellen
A Többszínű Búzahéj Tok egyik kulcsfontosságú aspektusa a deformációval szembeni ellenállás. Egy különleges erősítési folyamatnak köszönhetően a TPU anyag még tartósabbá válik, és ismételt összeszerelés és szétszerelés után sem deformálódik. Ez ideális megoldás azok számára, akik gyakran cserélik tokjaikat, vagy további védelmet igényelnek nehéz körülmények között.

Modern és minimalista dizájn
A stílus és funkcionalitás kéz a kézben jár a Többszínű Búzahéj Tokkal. Egyszerű, mégis elegáns formája modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek, kiemelve annak karakterét. A minimalista dizájn bármilyen stílushoz illik. Nem csak véd, hanem nagyszerűen is néz ki.

Kamerai lencse védelem
A Többszínű Búzahéj Tok nemcsak a készülék teljes védelméről gondoskodik, hanem a kamerai lencsék számára is extra védelmet nyújt. A kamerai sziget körüli 0,5 mm-es emelt élek hatékonyan védik a lencséket a karcolásoktól és a sérülésektől. Az emelt élek megakadályozzák a lencsék közvetlen érintkezését azokra a felületekre, amelyeken a telefont lehelyezzük. Így fotói mindig élesek és tiszták maradnak, anélkül, hogy a lencsék nem kívánt karcolások kockázatának lennének kitéve.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett