Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436984855 Márka: Colmi

Colmi P60 Okosóra (fekete)


Cikkszám: P60Black | EAN/Vonalkód: 6972436984855 | Márka: Colmi

Colmi P60 Okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Colmi P60 egy okos asszisztens, amely megkönnyíti mindennapi életedet. Az 1,96" TFT kijelző tiszta, magas minőségű képet biztosít, míg a könnyű és minimalista dizájn kényelmet és nagyszerű megjelenést garantál. Emellett praktikus funkciókkal és több mint 100 sportmóddal gondoskodik egészségedről és fittségedről. Lehetővé teszi továbbá a bejövő hívások fogadását, az időjárás-előrejelzés ellenőrzését, távoli képkészítést és még sok mást. Próbáld ki te is!

Tiszta információ hozzáférés:
A Colmi P60-nal könnyedén olvashatod az új értesítéseket és állíthatod be opcióidat. Az okosóra 1,96" téglalap alakú TFT kijelzőt kínál, melynek felbontása 320x386p, ami HD minőségű képet eredményez. Emellett elegáns és minimalista dizájnnal rendelkezik, így szinte bármilyen öltözékhez illik.

Segít a fittség megőrzésében:
Szeretsz aktívan tölteni a szabadidődet, vagy új sportág kipróbálásán gondolkodsz? A Colmi P60 segít ebben! Az okosóra több mint 100 sportmóddal van felszerelve, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Választhatsz a futás, kerékpározás, tollaslabda, pilates, síelés, tenisz és mászás közül, és még sok más lehetőség közül. Mi több, az okosra felismeri például a súlyzós gyakorlatokat, és automatikusan edzésjelentést generál, így nyomon követheted előrehaladásodat.

Egészségmegőrzés:
A Colmi P60 segít az egészséged megőrzésében. Számolja a lépéseket, az elégetett kalóriákat és az megtett távolságot. Emellett a beépített bioszenzor folyamatosan figyeli a szívritmusodat, így bármikor nyomon követheted egészségi állapotodat. Mér vér oxigénszintet, valamint rögzíti az alvásidőt és az alvás minőségét, amelyek alapján dolgozhatsz megszokásaidon.

Legyél mindig naprakész:
Párosítsd okostelefonodat az okosórával, hogy ne maradj le fontos információkról. A Colmi P60 kijelzi a bejövő hívások, SMS-ek stb. értesítéseit. Mostantól minden fontos dolog karnyújtásnyira van - csak emeld fel a csuklódat.

Az intelligens asszisztensed:
A még nagyobb kényelem érdekében az okosóra egy sor hasznos funkcióval van felszerelve. A Colmi P60-ról hívhatsz, ellenőrizheted az időjárás-előrejelzést, beállíthatod az ébresztőórát és időzítőt. Ezen kívül lehetőség van a zenelejátszó kezelésére vagy a menstruációs naptár használatára. A távoli zárgomb segítségével pedig képet készíthetsz.

Akár 7 napos üzemidő egyetlen töltéssel:
Az okosóra egy 230 mAh-s lítium-polimer akkumulátorral van felszerelve, ami körülbelül 5-7 napos működést tesz lehetővé. Készenléti módban pedig 15 napig működik. A készletben egy mágneses töltőkábelt is találsz - körülbelül 2 óra múlva az okosóra újra használatra kész lesz.

Készlet tartalma:
- okosóra
- mágneses USB töltőkábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Colmi

Modell: P60

Szín: fekete

Méretek: 43,8 x 36 x 10,5 mm

Anyag: Szilikon, cinkötvözet, ABS+PC

Súly: 49 g

Szíj szélessége: 22 mm

Kompatibilitás: Android 4.4 (vagy újabb), iOS 8.0 (vagy újabb), Harmony OS

Alkalmazás: Da Fit

Vízállóság: IP67

Frissítés: OTA

Chip: Realtek RTL8763E

Memória: RAM 578 KB, ROM 128 MB

Kapcsolat: Bluetooth BLE5.2 (alkalmazás) + BT3.0 (kapcsolatok)

Hatótávolság: 10 m

Kijelző: TFT

Kijelző átló: 1,96"

Felbontás: 320 x 386 p

Akkumulátor: Lítium-polimer

Akkumulátor kapacitás: 230 mAh

Töltési idő: kb. 2 óra

Működési idő: 5~7 nap

Készenléti idő: 15 nap

Támogatott nyelvek:
Okosóra: Angol / Kínai / Japán / Koreai / Német / Francia / Spanyol / Arab / Orosz / Ukrán / Olasz / Portugál / Indonéz; Alkalmazás: Angol / Egyszerűsített kínai / Japán / Koreai / Német / Francia / Spanyol / Arab / Orosz / Hagyományos kínai / Ukrán / Olasz / Portugál / Holland / Lengyel / Svéd / Finn / Dán / Norvég / Magyar / Cseh / Bolgár / Román / Szlovák / Lett / Indonéz / Thai / Török / Vietnámi / Hindi / Pastu / Litván / Észt / Szlovén / Horvát / Görög

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett