Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436984282 Márka: Colmi

Colmi M41 okosóra (ezüst)


Cikkszám: M41 Silver | EAN/Vonalkód: 6972436984282 | Márka: Colmi

Colmi M41 okosóra (ezüst)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Colmi M41 okosóra (fekete)

A Colmi M41 okosórával minden fontos információt könnyedén elérhetsz. Az okosóra könnyen olvasható kijelzővel van felszerelve, így könnyen megtalálhatod a szükséges alkalmazást. Egyetlen töltéssel 5-7 napig működik, és hasznos funkcióival gondoskodik az egészségedről. Ezen felül 107 sportmódot, játékokat kínál, vízálló, és lehetőséget ad Bluetooth hívások lebonyolítására.

TFT kijelző
A készülék 1,90" kijelzőt kínál, amely HD minőségű képeket biztosít, és alacsony energiafogyasztású. Ez lehetővé teszi az okosóra funkcióinak kényelmes használatát. Ezenkívül a Da Fit alkalmazás segítségével testreszabhatod az óraszámlapot - választhatsz különböző dizájnok közül.

Tartós akkumulátor
Az okosóra egy 230 mAh-s lítium-polimer akkumulátorral van felszerelve, amely körülbelül 5-7 napos működési időt tesz lehetővé. Készenléti üzemmódban a készülék 15 napig marad működőképes. A készletben található egy mágneses kábel, amely megkönnyíti az okosóra feltöltését. Körülbelül 2 óra elteltével készen áll a további használatra.

Egészség monitorozása éjjel-nappal
Az okosóra olyan funkciókat kínál, mint a 24 órás pulzusmonitorozás és a vértelítettség mérése. Ennek eredményeként figyelemmel kísérheted az egészségedet, és gyorsan reagálhatsz a riasztó tünetekre. Ezenkívül méri az alvás mennyiségét és minőségét, segít megszüntetni a rossz szokásokat - a Colmi M41 segítségével kipihenten ébredsz.

Személyi edződ
A Colmi M41 107 sportmódot biztosít, így választhatsz olyan sportágak közül, mint a korcsolyázás, foci, röplabda, gyeplabda és még sok más. Ezenkívül valós időben megjeleníti a lépések számát, az elégetett kalóriákat, az edzésidőt és a pulzusszámot.

Kényelmes hozzáférés az értesítésekhez
Egy új üzenet, egy alkalmazás értesítése - minden információ most könnyen elérhető, csak a csuklód felemelésével. Ezenkívül a készülék hangszóróval és mikrofonnal van felszerelve, ami lehetővé teszi a Bluetooth hívásokat. Beszélgess szabadon szeretteiddel a Colmi M41 segítségével.

További funkciók
Ez nem az okosóra képességeinek vége! Az okosóra IP67 vízállósággal rendelkezik, így nem kell levenned a csuklódról kézmosáskor vagy az esőben. Ezenkívül különböző játékokat, hangasszisztenst, menstruációs naptárat, időzítőt és még sok mást kínál. Válaszd a Colmi M41-et, és próbáld ki magad!

A csomag tartalma:
- okosóra
- mágneses töltőkábel
- felhasználói kézikönyv

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett