Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932112104977 Márka: Choetech

Choetech XCC-1014 USB-C / USB-C PD 60W kábel - szürke


Cikkszám: 01.02.03.XX-XCC-1014-BK | EAN/Vonalkód: 6932112104977 | Márka: Choetech

Choetech XCC-1014 USB-C / USB-C PD 60W kábel - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Choetech XCC-1014 kábel USB-C / USB-C csatlakozókkal, Power Delivery protokollal és 60W teljesítménnyel - szürke. Felejtsd el az összegabalyodott kábeleket és a lassú töltést - a Choetech XCC-1014 kábel a tartósság és hatékonyság szinonimája. A legjobb minőségű nejlonból készült fonatnak köszönhetően ellenáll a hajlításnak és a sérüléseknek, így hosszú ideig szolgál majd. A 60W-os gyors töltés biztosítja, hogy eszközeid azonnal feltöltődjenek, univerzális kompatibilitása pedig azt jelenti, hogy egy kábel elegendő mindenhez. Az 1,2 m hosszúságú kábel tökéletes társ a lakásban és útközben is.

Specifikáció:
- Márka: Choetech
- Modell: Choetech XCC-1014
- Csatlakozók:
- USB-C
- USB-C
- Maximális teljesítmény: 60W (20V/3A max.)
- Gyors töltési protokoll: Power Delivery
- Hossz: 1,2 m
- Szürke szín

A Choetech XCC-1014 kábel legfontosabb előnyei:
- Gyors töltést biztosít az eszközök számára . Támogatja a gyors Power Delivery töltést akár 60W teljesítménnyel.
- Több eszköz töltési igényeit is kielégíti . Univerzális kompatibilitás okostelefonokkal, táblagépekkel, laptopokkal, GoPro kamerákkal és Nintendo Switch konzolokkal.
- Az eszközöket azonnal feltölti . Egy óra alatt az iPad Pro 2022 akkumulátorának 73%-át, vagy a Samsung Galaxy S23 akkumulátorának 81%-át feltölti.
- Nagyobb tartósságot és gubancmentességet biztosít . A legjobb minőségű nejlon fonat kiállja a több mint 10 000 hajlítási tesztet.
- Jól működik különböző helyzetekben történő töltés során . Az 1,2 m hosszúságú kábel kényelmes töltést tesz lehetővé akár a kanapén is.

Egy kábel mindenhez
Többféle eszközöd van és unod az összegabalyodott kábeleket? A Choetech XCC-1014 kábel a tökéletes megoldás számodra. Az USB-C / USB-C csatlakozókkal okostelefonokat, táblagépeket, laptopokat, GoPro kamerákat és Nintendo Switch konzolokat egyaránt tölthetsz. Egy kábel, ami minden igényedet kielégíti.

Power Delivery Protokoll
A Choetech XCC-1014 kábel támogatja a Power Delivery protokollt, amely gyors és biztonságos töltést garantál a különböző eszközök számára. A Power Delivery-nek köszönhetően a kábel automatikusan igazítja a töltési teljesítményt a csatlakoztatott eszköz igényeihez, biztosítva az optimális töltési feltételeket. Ez egy olyan technológia, amely lehetővé teszi az eszközök hatékonyabb és eredményesebb használatát.

Gyors töltés az igényes felhasználók számára
Nincs időd hosszú töltési időkre? A Choetech XCC-1014 kábel akár 60W (20V / 3A) teljesítményű gyors töltést biztosít. Ez azt jelenti, hogy egy óra alatt az iPad Pro 2022 akkumulátorának 73%-át, vagy a Samsung Galaxy S23 akkumulátorának 81%-át feltölti. Tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a hatékonyságot és a gyorsaságot.

Tartós kábel sok évre
Olyan kábelt szeretnél választani, amely még a legintenzívebb használatot is kibírja? A Choetech XCC-1014 kábelt hosszú élettartamra tervezték. A legjobb minőségű nejlon fonatnak köszönhetően ellenáll a hajlításnak és a sérüléseknek, amit több mint 10 000 hajlítási teszt is megerősít. Nincs többé összegabalyodott kábel és bosszúság!

Töltési kényelem minden körülmények között
A kábel hosszúsága különösen fontos, amikor kényelmesen szeretnéd tölteni az eszközöd. A Choetech XCC-1014 kábel 1,2 m hosszúságú, ami rendkívül kényelmessé teszi a töltést a kanapén, az irodában vagy akár az autóban is. Nem kell aggódnod az aljzathoz való hozzáférés miatt – ez a kábel szabadságot biztosít.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett