Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932112106308 Márka: Choetech

Choetech H042 mágneses autós tartó (fekete)


Cikkszám: H042 | EAN/Vonalkód: 6932112106308 | Márka: Choetech

Choetech H042 mágneses autós tartó (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Choetech H042 mágneses autós tartó
A Choetech H042 autós telefontartó ideális választás azoknak a sofőröknek, akik megbízható támogatást keresnek okostelefonjuk számára vezetés közben. A termék széles kompatibilitása a legtöbb telefonnal és innovatív, beépített mágnesének köszönhetően nemcsak biztonságot, hanem kényelmet is nyújt utazás közben. Ettől a naptól kezdve nem kell aggódnia a bosszantóan leeső tartók miatt!

Garantált tartósság és eszközvédelem
A tartó 4 kiváló minőségű mágnest használ, amelyek kettős mágneses vonzerőt biztosítanak. Ez garantálja, hogy telefonja mindig a tartóhoz van rögzítve, függetlenül az úton található akadályoktól - stabil marad éles kanyarok, egyenetlen terepen való vezetés, fekvőrendőrök és hirtelen fékezés esetén is. Ezen túlmenően, a stabil mágneses mező nem befolyásolja a készülék jelminőségét, így nyugodtan használhatja GPS-ét vagy telefonálhat vezetés közben.

Maximális használati kényelem és egyszerű telepítés
A tartó bőrbarát szilikonból készült, amely ellenáll a különböző károsodásoknak, például rövidzárlatnak vagy túlmelegedésnek, és burkolata nem károsítja az autóját. Az H042 kompakt méretű és könnyű, így kényelmesen hordozható, valamint rendkívül könnyen telepíthető - csak állítsa be a kívánt pozícióba és helyezze a szellőzőrácsra. Ezen kívül a tartó kompatibilis a legtöbb szellőzőrács típussal, így bármely sofőr számára ideális választás.

Teljes irányítás az eszköz felett
Az H042 gömbcsuklóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a tartó 360 fokos elforgatását. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy az eszközt a saját egyéni igényeinek megfelelően helyezze el, és maximális kényelmet nyújt vezetés közben. Mostantól semmi sem korlátozza majd Önt.

Gyártó: Choetech
Modell: H042
Telepítés helye: szellőzőrács
Anyag: szilikon
Szín: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett