Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116764838 Márka: JOYROOM

Joyroom szellőzőre erősíthető autós telefontartó fekete (JR-ZS377)


Cikkszám: Joyroom JR ZS377 Car Phone Mount (Air Vent) Black | EAN/Vonalkód: 6956116764838 | Márka: JOYROOM

Joyroom szellőzőre erősíthető autós telefontartó fekete (JR-ZS377)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom szellőzőre erősíthető autós telefontartó fekete (JR-ZS377) Fedezd fel a telefon használatának páratlan kényelmét az autóban a Joyroom szellőzőre erősíthető tartójával. Ez az innovatív termék nemcsak tartósságot és kényelmet biztosít, hanem számos telefonmérettel is kompatibilis, garantálva a teljes funkcionalitást utazás közben. Fő előnyök:
- Kompakt és stabil: A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a Joyroom tartó nemcsak kicsi, hanem rendkívül stabil is, biztosítva a telefon biztonságos elhelyezését még hirtelen mozgások esetén is.
- Gyors és egyszerű működés: A telefont egyetlen mozdulattal be- vagy kiveheted a tartóból, így a használata rendkívül egyszerű még vezetés közben is.
- Forgatható a legjobb nézési szögért: Állítsd be a telefon nézési szögét pontosan úgy, ahogy szükséged van rá. Nézd a térképet, indíts videohívásokat vagy használd a navigációt optimális nézési szögben.
- Univerzális kompatibilitás: A tartó kompatibilis a 4,5 és 6,7 hüvelyk közötti méretű telefonokkal, így a piacon lévő legtöbb modellel használható.

Specifikáció:
- Anyag: PC + ABS
- Méret: 68 x 97 x 36 mm
- Súly: 55 g
- Telefon mérete: 4,5-6,7 hüvelyk
- Telepítési terület: Szellőzőrácsok (nem alkalmas kerek vagy szokatlan alakú szellőzőrácsokra)

Kompakt és stabil kialakítás: A tartó kis mérete és szilárd felépítése révén ideális utazótárs, garantálva a telefon biztonságos tartását vezetés közben. Gyors és egyszerű működés: A tartóval a telefon behelyezése és kivétele egyetlen egyszerű mozdulattal történik, lehetővé téve a készülék gond nélküli használatát még vezetés közben is. Forgatható a legjobb nézési szögért: Akár navigációt használsz, akár videohívást indítasz, állítsd be a telefon nézési szögét pontosan úgy, ahogy szeretnéd. A Joyroom tartó igazodik az igényeidhez, biztosítva az optimális kényelmet a használat során.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett