Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932112104151 Márka: Choetech

Choetech AUX008 USB-C / mini jack 3,5mm kábel 2 m - fekete


Cikkszám: AUX008 | EAN/Vonalkód: 6932112104151 | Márka: Choetech

Choetech AUX008 USB-C / mini jack 3,5mm kábel 2 m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Choetech AUX008 kábel USB-C és 3,5 mm-es mini jack csatlakozókkal, 2 m hosszú - fekete A Choetech AUX008 kábel lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen csatlakoztassa USB-C eszközeit bármilyen 3,5 mm-es csatlakozóval ellátott hangberendezéshez, így kedvenc dalai még jobban szólnak majd. USB-C és 3,5 mm-es mini jack csatlakozóval rendelkezik. A masszív kivitel és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás hosszú élettartamot biztosít a kábelnek. Az 1 méteres hosszúság kényelmes használatot biztosít a kábel összegabalyodása nélkül.

Műszaki adatok:
- Gyártó: Choetech
- Modell: AUX008
- Csatlakozók:
- USB-C (hím)
- 3,5 mm mini jack (hím)
- Szín: fekete
- Hosszúság: 2 m

A Choetech AUX008 kábel legfontosabb előnyei:
- Tökéletes hangcsatlakozást biztosít. 3,5 mm-es mini jack kimenetet támogat, így többek között kompatibilis az autók AUX portjaival vagy fejhallgatókkal.
- Tökéletesen csatlakozik az USB-C porttal rendelkező eszközökhöz. Az USB-C csatlakozó szinte minden ezzel az aljzattal ellátott eszközzel működik.
- Hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál. A kábel számos megbízhatósági teszten átment, és rendkívül tartós.
- Megkönnyíti a távoli eszközhasználatot. A 2 méteres hosszúság kényelmes használatot biztosít korlátozások nélkül.
- Rendkívül tartós az erős fonott külsőnek köszönhetően. A fonott kábel további tartósságot és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást biztosít.

Könnyű hangcsatlakozás A Choetech AUX008 kábel tökéletes hangcsatlakozást biztosít. A 3,5 mm-es csatlakozó számos eszközzel kompatibilis. Támogatja az AUX audio kimenetet, beleértve az autókban vagy fejhallgatókban használható AUX portokat, így bárhol élvezheti kedvenc zenéjét.

Tökéletes partner az USB-C porttal rendelkező eszközökhöz A Choetech AUX008 kábel könnyedén csatlakozik az USB-C porttal rendelkező eszközökhöz, így elfelejtheti a kompatibilitási problémákat. Ennek köszönhetően zavartalanul hallgathat zenét, nézhet filmeket és használhat más funkciókat.

Megbízhatóság és tartósság a legmagasabb szinten A megbízhatóság és a tartósság jellemzi a Choetech AUX008 kábelt. A termék számos megbízhatósági tesztet teljesített, és kimagasló tartóssággal rendelkezik, ami hosszú élettartamot biztosít. Biztos lehet benne, hogy a kábel hosszú ideig szolgál majd, még intenzív használat mellett is.

Kényelmes távoli használat A Choetech AUX008 kábel 2 méteres hosszúsága nagy előny, amely korlátozások nélküli kényelmes használatot biztosít. Szabadon használhatja az eszközöket anélkül, hogy közel kellene ülnie a hangforráshoz. Ez ideális megoldás otthoni használatra és utazás közben is, amikor több helyre van szüksége.

Tartósság a szilárd kialakításnak köszönhetően A Choetech AUX008 fonott kábel további szilárdságot és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást biztosít. A fonott kábel nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz, hanem mindenekelőtt védi a kábel belsejét a sérülésektől, ami jelentősen meghosszabbítja az élettartamát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett