Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972185560478 Márka: CarlinKit

Carlinkit TBOX-Plus 4+64GB vezeték nélküli adapter Apple Carplay/Android Auto (kék)


Cikkszám: CPC200-TBOX PLUS | EAN/Vonalkód: 6972185560478 | Márka: CarlinKit

Carlinkit TBOX-Plus 4+64GB vezeték nélküli adapter Apple Carplay/Android Auto (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

68000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Carlinkit TBOX-Plus 4 64GB Vezeték nélküli adapter

Gyakran utazol autóval? Szeretnéd növelni az utazási komfortot? A Carlinkit segítségével ez lehetséges! Ez az adapter még könnyebbé teszi a jármű irányítását, mivel lehetővé teszi a CarPlay vagy Android Auto rendszerek vezeték nélküli használatát! Ezenkívül micro SD kártya és nano SIM kártya nyílásokkal is rendelkezik, amelyek szabad telefonálást tesznek lehetővé. Emellett lehetővé teszi korlátlan alkalmazások letöltését, beleértve a legnépszerűbbeket, mint a YouTube és a Netflix. Élvezd a kellemes utazást a Carlinkittel!

Vezeték nélküli élvezet
Változtasd a CarPlay és Android Autót vezeték nélküli élvezetté! Felejtsd el a kusza kábeleket a TBOX-Plus segítségével. Ezenkívül működik az Android 13.0-val, így könnyedén nézhetsz filmeket, olvashatsz könyveket, hallgathatsz zenét, használhatod a navigációt vagy játszhatsz játékokat! A helyzeted mindig naprakész lesz, és a GPS használata is élvezetesebb.

Használati kényelem
A Carlinkit TBOX-Plus adaptert a kényelem jegyében tervezték, így lehetővé teszi korlátlan alkalmazások letöltését, beleértve a népszerű filmeket és sorozatokat is. Ezenkívül zenetanítás közben sem kell feladnod a GPS használatát, mivel a Carlinkittel osztott képernyőt is használhatsz! Ezenkívül a kormányról is irányítható, és a CarPlay támogatja a hangsegéd használatát is. Ezek a funkciók még kényelmesebbé teszik a TBOX-Plus használatát!

Átgondolt tervezés
A Carlinkit terméke átgondolt tervezésével tűnik ki, mivel Qualcomm eredeti 8 magos processzorral van felszerelve, amely gyors működést garantál. Ezenkívül nem kell aggódnod a szabad hely elfogytával, mivel az adapter 4GB RAM + 64GB beépített memóriát használ. Támogatja a 2G/3G/4G hálózatot is, így könnyen telefonálhatsz. A TBOX-Plus széles kompatibilitással rendelkezik a CarPlay autókhoz, és kis méretének köszönhetően (79.8 × 79.8 × 14.7 mm) könnyen szállítható és tárolható.

Könnyű telepítés
Ne félj a bonyolult telepítéstől, mert a TBOX-Plus használata nagyon egyszerű. Rögtön bekapcsol, amint csatlakoztatod az USB porthoz. Bluetooth technológiával csatlakozik a telefonodhoz, és emellett használhat SD vagy SIM kártyákat is. Mindez még kényelmesebbé teszi a használatát.

A csomag tartalma
- vezeték nélküli adapter
- felhasználói kézikönyv
- USB-A - USB-C kábel
- USB-C - USB-C kábel

Gyártó: Carlinkit

Modell: CPC200-TBOX PLUS

Rendszer: Android 13.0

Memória: 4GB LPDDR4 RAM + 64GB UFS ROM

Bemeneti teljesítmény: 5V±0.2V 1.0A

Áramfogyasztás: 3W

WiFi frekvencia: 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4G 5G

Bluetooth: 4.2 BLE 5.0 BLE

Anyag: ABS PC

Portok: USB-C bemenet, micro SD kártya bemenet és nano SIM kártya bemenet

Méretek: 79.8 × 79.8 × 14.7 mm

Súly: 0.064 kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett