Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172654306 Márka: Baseus

Car holder with inductive charger Baseus LightChaser (Fekete)


Cikkszám: C40355901111-00 | EAN/Vonalkód: 6932172654306 | Márka: Baseus

Car holder with inductive charger Baseus LightChaser (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus LightChaser autós tartó indukciós töltővel (fekete)

A Baseus LightChaser nem csak egy autós tartó, hanem egy erőteljes indukciós töltő is. Magas minőségű anyagokból készül, elegáns fekete kivitelben, amely biztonságot és kényelmet biztosít a telefon használata során a járműben. Széleskörű kompatibilitásával és egyszerű használatával is kiemelkedik.

Indukciós töltés új szinten
Beépített 15W indukciós töltőjének köszönhetően a Baseus LightChaser gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé okostelefonja számára, kábelek használata nélkül. A legújabb vezeték nélküli töltési technológiát alkalmazza, így ideális azok számára, akik értékelik a csúcstechnológiai megoldásokat. Emellett a tripla tekercses kialakítás jelentősen megnöveli az indukciós területet, ezáltal kivételes teljesítményt nyújt.

Biztonság és védelem
A LightChaser tartó számos biztonsági funkcióval van felszerelve, mint például túlmelegedés, túlterhelés és rövidzárlat elleni védelem. Ezek az okos megoldások biztonságot nyújtanak mind a felhasználó, mind a töltés alatt lévő okostelefon számára. Az kiegészítő hatékony hőelvezetést is biztosít - nem fog túlmelegedni.

Széles kompatibilitás
A töltő a legtöbb okostelefonnal kompatibilis a piacon - legyen az hagyományos vagy összecsukható. Ezenfelül a háromszor nagyobb töltési terület azt jelenti, hogy a készülékét nemcsak függőlegesen, hanem vízszintesen is elhelyezheti rajta. Most már könnyedén használhatja a navigációt vagy vezérelheti a zenelejátszót!

Aprólékosan kidolgozott részletek
A tartó átlátszó üveg panelje elegáns és modern megjelenést biztosít. Ráadásul a gondosan megtervezett kialakítása páratlan stabilitást nyújt - még hirtelen fékezés és egyenetlen utak során is. A termék rendkívül könnyen használható - állkapcsa automatikusan rögzíti a behelyezett okostelefont, és a kioldáshoz csak a hátul található gombot kell megnyomni. A termék beépített szuperkondenzátorral is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az autó motorjának kikapcsolása után is akár ötször lezáródjon/kinyíljon.

Még nagyobb kényelem
A tartó gömbcsuklóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a helyzetének 360°-os beállítását. További előnye, hogy szilikon csúszásgátló párnákat tartalmaz, amelyek megvédik a ráhelyezett eszközt a karcolásoktól és a leeséstől. Emellett egy speciális nyílás is található rajta, amely lehetővé teszi, hogy szükség esetén kényelmesen csatlakoztassa az okostelefonját töltésre.

Csomag tartalma:
- Tartó
- Töltőkábel

Gyártó: Baseus
Név: LightChaser Series Triple-Coil Wireless Charging Electric Car Mount
Modell: C40355901111-00
Szín: Fekete
Bemenet: 5 V - 2 A, 9 V - 2.4 A
Kimeneti teljesítmény: 5 W / 7.5 W / 10 W / 15 W
Összteljesítmény: 15 W
Anyag: ABS + PC
Méretek: 7.4 x 13.9 x 13.3 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett