Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339143428 Márka: BMW

BMW Tricolor M Collection fliptok iPhone 15 - fekete tok


Cikkszám: BMW000713-0 | EAN/Vonalkód: 3666339143428 | Márka: BMW

BMW Tricolor M Collection fliptok iPhone 15 - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Tricolor M Collection
Az exkluzív iPhone telefontok a népszerű autóipari márka, a BMW nevével fémjelzett. A legújabb kollekció egy luxus kiegészítőt kínál iPhone készülékének, amely a BMW M Power csomag sportos jellegét idézi. A BMW a világ egyik legexkluzívabb autógyártója, amely a luxus, minőség, precizitás és tökéletesség megtestesítője. Ezek az értékek kerültek át a legújabb Tricolor M Collection kollekcióba is.

Prémium minőségű termék
Az etui gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátlapja polikarbonátból (PC) készült, amelyet magas minőségű műbőrrel erősítettek meg. A polikarbonát tartósságot és karcállóságot biztosít, míg a bőr elegáns és előkelő megjelenést kölcsönöz a toknak. Az etui oldala rugalmas poliuretánból (PU) készült, amely kiválóan védi a telefont ütődésektől, ugyanakkor könnyedén illeszkedik a készülékhez.
A finoman emelt külső élek védelmet nyújtanak a telefon kijelzőjének, míg a lencse körüli emelt élek óvják az optikát a törésektől és karcolódástól.
Emeld ki kifinomult stílusodat!
Ez a kollekció esztétikája a legfinomabb ízléseket is lenyűgözi. A BMW márka jellegzetes klasszikus színeit kiemelve a BMW és az M Power feltűnő emblémáival díszített. Ezek a kiegészítők nemcsak stílust adnak a toknak, hanem hangsúlyozzák a tok vad jellegét is, felkeltve azok érdeklődését, akik egyedi kiegészítőket keresnek. A Tricolor M Collection tokjai nemcsak praktikus védelmet nyújtanak a telefon számára, hanem előkelő akcentust is jelentenek azoknak, akik elegáns és magas minőségű stílusukkal szeretnének kitűnni, valamint a bajor autóipari óriás iránti elkötelezettségüket hangsúlyozzák. Az elegancia és kifinomultság kombinációjának köszönhetően ezek a tokok tökéletesen kiemelkednek a többi termék közül.

A termék a BMW márka licencével készült.

Műszaki adatok

Kollekció: Tricolor M Collection

Típus: Hardcase

Anyag: TPU/PC/Műbőr

Szín: Fekete

Kompatibilitás: iPhone 15 / 14 / 13 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett