Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339143930 Márka: BMW

BMW Stamped Tricolor Stripe tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: BMW000722-0 | EAN/Vonalkód: 3666339143930 | Márka: BMW

BMW Stamped Tricolor Stripe tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Stamped Tricolor Stripe

Az exkluzív BMW Stamped Tricolor Stripe kollekció tokja egy kiváló minőségű telefontok, amelyet a világ egyik legnépszerűbb autóipari cége szignált.

Tökéletes kivitelezés és még jobb illeszkedés a telefonhoz. A tok gyártása során kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat használták. A tok hátlapja polikarbonátból (PC) készül, amelyet finom tapintású bőr erősít meg. A polikarbonát tartósságot és karcállóságot biztosít, míg a sima bőr presztízst kölcsönöz a tok számára. A tok oldala rugalmas poliuretánból (PU) készült, amely kiválóan védi a telefont az ütközésektől, ugyanakkor könnyen illeszkedik a telefonhoz. Az enyhén megemelt külső szélek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a fényképezőgép lencséje körüli megemelt szélek óvják az optikát a töréstől vagy karcolódástól.

A tökéletes illeszkedés garantálja a külső sérülések elleni védelmet, miközben a tok finomsága a legmagasabb kényelmet biztosítja a használat során.

Karakterisztikus megjelenés
A tok karbon mintájú bőr betéttel van díszítve, amely közepén vékony trikolor csík fut végig az M csomag színezésében. A kollekció csúcsát a BMW és az M csomag autóipari logójának fém címkéje adja, amely presztízst és luxust kölcsönöz az egész kollekciónak, valamint biztosítja a termék hitelességét és legmagasabb minőségét.

A termék a BMW márka licence alapján készült.

Műszaki adatok:

Kolekció: Stamped Tricolor Stripe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Eco bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett