Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339169619 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Saffiano kártyatartós és állványos Monogram Choupette tok iPhone 15 Pro készülékhez - Fekete


Cikkszám: KF001796-0 | EAN/Vonalkód: 3666339169619 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Saffiano kártyatartós és állványos Monogram Choupette tok iPhone 15 Pro készülékhez - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Saffiano Monogram kártyatartós és állványos tok Choupette kollekció. A legendás Karl Lagerfeld, világhírű divattervező által kifejlesztett védőtokok kollekciója tökéletes ötvözete a stílusnak, a magas minőségnek és a praktikusságnak. Ez a védőtok egyedülálló ajánlat azok számára, akik szeretik a divatos kiegészítőket, és nemcsak megvédeni kívánják eszközeiket, hanem kiemelni egyedi ízlésüket is.

Kiváló minőség
A minőség, amely minden részletében érezhető - ez Karl Lagerfeld termékek jellegzetes tulajdonsága. A tok nagyon gondosan készült, kiváló minőségű öko-bőr anyagból, amely a megalkuvás nélküli kidolgozásával tűnik ki. A telefon védelme érdekében a tok oldalsó élei TPU-val vannak megerősítve. A telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe, és szinte tökéletesen passzol az eszközhöz, növelve a biztonságot és az ütésállóságot, valamint csillapítja az ütközéseket. A tok enyhén megemelt élekkel rendelkezik, amelyek megvédik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombborítást és portkivágást tartalmaz.

Egy okos fedél
A tok elképesztő előnye a hátul található fedél, mely alatt két fizetőkártya vagy egyéb dokumentum számára található rekesz. Ennek köszönhetően a felhasználó kényelmesen tárolhatja fontos dokumentumait vagy fizetőkártyáit egy helyen, biztosítva az egyszerű hozzáférést bármikor. Ezenkívül egy ilyen zseb minimalizálja a külön pénztárca vagy kártyatartó hordozásának szükségességét, ami praktikus és kompakt megoldást kínál utazás közben vagy mindennapokban. A tokhoz rögzített fedél támaszként is szolgál, amit biztosan értékelni fognak azok, akik aktívan használják a telefont - ennek köszönhetően filmeket nézhetnek vagy videohívásokat bonyolíthatnak anélkül, hogy kézben tartanák az eszközt.

Tökéletes megjelenés
A Karl Lagerfeld Saffiano Monogram kártyatartós és állványos Choupette kollekció tökéletes módja annak, hogy hangsúlyozza kötődését ehhez a nagyra becsült divatházhoz, és új megjelenést kölcsönözzön iPhone-jának. A tok gyártásához magas minőségű ökologikus bőrt használtak, amelyet a híres tervező monogrammal díszítettek. Emellett a tok hátulján nagy folt található a tervező kedvenc macskájának képével. A fém embléma tökéletesen illeszkedik a tok teljes stílusához, sajátos karaktert kölcsönözve neki. Ez a tok a stílus, a védelem és a vonzó megjelenés kombinációja.

Termék a Karl Lagerfeld márka által engedélyezett gyártás.

Műszaki adatok:
Kollekció: Saffiano Monogram kártyatartós és állványos Choupette
Stílus: Kemény tok
Anyag: TPU / PC / Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett