Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339233280 Márka: BMW

BMW Signature Wrapped Metal MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Cikkszám: BMW000803-0 | EAN/Vonalkód: 3666339233280 | Márka: BMW

BMW Signature Wrapped Metal MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Signature Wrapped Metal MagSafe

Egy klasszikus iPhone tok kollekció, amely a legkifinomultabb ízléseket is elbűvöli. A Signature Wrapped Metal MagSafe tok tökéletes kompromisszumot kínál a legmagasabb szintű védelem és a luxus megjelenés, valamint a maximális funkcionalitás között. A BMW, amelyet termékei páratlan minősége és aprólékos luxusa miatt ismernek – minden egyes funkciója megtalálható ebben a csodálatos iPhone védőtok kollekcióban. Ezt minden bizonnyal értékelni fogja bárki, aki szereti a kiváló minőségű termékeket és szeretné demonstrálni ragaszkodását ehhez a bajor óriáshoz.

Kiváló minőségű anyagok
Az exkluzív BMW tok Signature Wrapped Metal MagSafe kiemelkedik kiváló kidolgozottságával és gondos anyagválasztásával. Az ökológiai bőr, amiből a tok készült, nemcsak elegáns megjelenést, hanem tartósságot és ellenállóságot is garantál a sérülésekkel szemben. A tok széleihez használt rugalmas TPU könnyű fel- és leszerelést tesz lehetővé, miközben biztosítja az eszköz védelmét. A stílusos védőtok célja, hogy megvédje eszközét és elegáns megjelenést biztosítson számára. A burkolat pontosan illeszkedik az eszközhöz, és garantálja a biztonságát a karcolásokkal és ütésekkel szemben.

Lélegzetelállító megjelenés
Ennek a kollekciónak a klasszikus megjelenése a legnagyobb díszítése, amely eleganciát és elképesztő bájt kínál. A szépség itt az egyszerűségben rejlik, ami kiemeli a kis, de nagyon jelentős részleteket. Ennek a kollekciónak jellemző vonása a ezüst kiegészítők - az ezüst gombfedők és a kamera körüli ezüst keret tökéletesen kiemelkedik. Finom, mégis lenyűgöző kidolgozottságuk egyedi karaktert kölcsönöz a toknak, tökéletesen hangsúlyozva minden iPhone tulajdonos luxus stílusát. Ezt az elegáns kollekciót egy kis fém BMW logó teszi teljessé, amely kihangsúlyozza a termék hitelességét és magas minőségét. Ennek köszönhetően ez a kollekció ideális választás azok számára, akik klasszikusan modern csavart keresnek.

Vezeték nélküli töltés!
A tokban található mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy az eszköz stabil maradjon a töltési folyamat során, megszüntetve a potenciális elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítő, hanem funkcionális eszköz is a mindennapi használathoz.

A BMW márka licenc alapján gyártott termék.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: Signature Wrapped Metal MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett