Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339144678 Márka: BMW

BMW Signature Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Cikkszám: BMW000694-0 | EAN/Vonalkód: 3666339144678 | Márka: BMW

BMW Signature Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Signature Liquid Silicone MagSafe

A tökéletes tok BMW rajongóknak, amely még egyedibbé teszi az iPhone-jukat. Egy stílusos és elegáns tok, amely tartós, kiváló minőségű anyagokból készült, és azok számára készült, akik nem csak az elegáns megjelenést, hanem telefonjuk védelmét is nagyra értékelik. A kollekció a minimalista stílusával és praktikusságával varázsol el, és tükrözi a BMW örökségét és márkakarakterisztikáját - ez a luxus termék minden részletében kifinomult, és a legmagasabb minőséget képviseli. A termék esztétikája vonzó és nagyon tetszetős lehet.

Gyors és egyszerű töltés! A kollekció jellegzetessége egy mágneses gyűrű, amely lehetővé teszi a telefontokkal felszerelt telefon egyszerű és gyors töltését. A mágneses gyűrű teljesen kompatibilis a MagSafe töltővel, így biztosítva a mágneses töltést. A gyűrű színe kontrasztban áll a teljes színsémával, így díszíti ezt a tok sorozatot.

Kiváló minőségű anyagok A kiváló minőségű tok nagyon gondosan készült. A tokok magja erős TPU-ból készült, amely védi a telefont a sérülésektől, és a tetejét puha szilikon fedi, amely biztos fogást nyújt. A tok belseje puha mikroszálas béléssel van ellátva, amely stabilizálja az eszközt és biztosítja a véletlen csúszások elleni védelmet. A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megvédje készülékét, és divatos megjelenést adjon neki. A készülékhez való pontos illeszkedés garantálja a telefon karcolásokkal és ütközésekkel szembeni védelmét. A képernyő és a kamera lencséje körül enyhén megemelt szélek védik a telefont a karcolásoktól, míg a rugalmas és puha TPU oldalak gyors és problémamentes telepítést tesznek lehetővé. A tokok minden szükséges kivágással rendelkeznek a portok és integrált gombfedőkkel. A sorozatot egy kis fém embléma egészíti ki, amely a neves bajor autómárka logójával van ellátva, és amely szintén megerősíti a termék hitelességét és legmagasabb minőségét. A termék a BMW márkától licencelt.

Műszaki adatok: Kollekció: Signature Liquid Silicone MagSafe Típus: Hardcase Anyag: TPU/Szilikon Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett