Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339233235 Márka: BMW

BMW Signature Wrapped Metal MagSafe tok iPhone 14 Pro - fekete


Cikkszám: BMW000798-0 | EAN/Vonalkód: 3666339233235 | Márka: BMW

BMW Signature Wrapped Metal MagSafe tok iPhone 14 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Signature Wrapped Metal MagSafe
Az iPhone tokok klasszikus gyűjteménye, amely a legigényesebb ízlést is elkápráztatja. A Signature Wrapped Metal MagSafe tok tökéletes kompromisszumot kínál a legmagasabb szintű védelem és a luxus megjelenés között, miközben maximális funkcionalitást nyújt. A BMW, amelyet termékei páratlan minősége és luxusa jellemez a legapróbb részletekig - minden ilyen jellemzőt megtalálhat ebben a lenyűgöző iPhone védőtok kollekcióban. Ezt biztosan értékelni fogja mindenki, aki szereti a kiváló minőségű termékeket, és szeretné kifejezni kötődését ehhez a bajor óriáshoz.

Prémium minőségű anyagok
Az exkluzív BMW tok Signature Wrapped Metal MagSafe kiemelkedik kiváló kivitelezésével és gondos anyagválasztásával. Az ökológiai bőrből készült tok nemcsak elegáns megjelenést, hanem tartósságot és sérülésállóságot is garantál. Az élek gyártásához használt rugalmas TPU lehetővé teszi a tok könnyű felszerelését és eltávolítását, miközben védelmet biztosít a készülék számára. A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megvédje készülékét, és elegáns megjelenést kölcsönözzön neki. A borítás pontosan illeszkedik a készülékhez, és garantálja annak biztonságát a karcolásokkal és ütésekkel szemben.

Lenyűgöző megjelenés
Ennek a kollekciónak a klasszikus megjelenése a legnagyobb díszítése, amely eleganciát és elképesztő bájt kínál. A szépséget itt az egyszerűség rejti, ami kiemeli a kis, de nagyon jelentős részleteket. A kollekció jellegzetes elemei az ezüst kiegészítők - az ezüst gombfedők és a kamera körüli ezüst keret tökéletesen kiemelkedik. Finom, mégis lenyűgöző kivitelezésük egyedi karaktert kölcsönöz a tokoknak, amely tökéletesen hangsúlyozza minden iPhone tulajdonos luxusstílusát. Ezt az elegáns kollekciót egy kis fém BMW logó teszi teljessé, amely kiemeli a termék hitelességét és magas minőségét. Ennek köszönhetően ez a kollekció ideális választás azok számára, akik klasszikus megjelenést keresnek modern csavarral.

Töltés vezeték nélkül!
A tokban található mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást biztosítja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem azt is biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve a lehetséges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikus kiegészítővé válik, hanem funkcionális eszközzé is a mindennapi használatra.

A terméket a BMW márka engedélyével gyártják.

Műszaki adatok
Kollekció: Signature Wrapped Metal MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6,1 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett