Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339144661 Márka: BMW

BMW Signature Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: BMW000693-0 | EAN/Vonalkód: 3666339144661 | Márka: BMW

BMW Signature Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Signature Liquid Silicone MagSafe
Tökéletes tok BMW rajongóknak, amely még egyedibbé teszi az iPhone-odat. A stílusos és elegáns tok tartós, kiváló minőségű anyagokból készült, és azok számára készült, akik nemcsak az elegáns megjelenést, hanem telefonjuk védelmét is fontosnak tartják. A kollekció lenyűgöz minimalista stílusával és praktikusságával, a BMW jövőképe és a márka jellegzetességei által ihletve - a bemutatott luxustermékek minden részletükben tökéletes kidolgozásokat képviselnek, a legmagasabb minőséget nyújtva. A termék esztétikája vonzza a figyelmet, és rendkívül vonzónak tekinthető.

Gyors és könnyű töltés!
A kollekció egyik jellemzője a mágneses gyűrű, amely lehetővé teszi a telefon gyors és egyszerű töltését, miközben ezt a tokot használod. A mágneses gyűrű teljes mértékben kompatibilis a MagSafe töltővel, biztosítva a mágneses töltést. A gyűrű színe kontrasztos az egész színvilággal, így ez a tok sorozatának díszítőeleme.

Kiváló minőségű anyagok
A kiváló minőségű tok nagyon gondosan készült. A tokok magja erős TPU-ból készült, amely védi a telefont a sérülésektől, a teteje pedig puha szilikonnal van bevonva, amely biztonságos fogást biztosít a kézben. A tokok belseje puha mikroszálas béléssel van ellátva, amely stabilizálja a készüléket és megvédi a véletlenszerű kicsúszástól. A stílusos védőtokot arra tervezték, hogy megvédje készülékedet és divatos megjelenést biztosítson neki. A készülékhez való precíz illeszkedés garantálja a telefon védelmét a karcolások és ütések ellen. A kissé megemelt élek a kijelző és a kamera lencséjének körül védelmet nyújtanak a karcolások ellen, míg a rugalmas és puha TPU oldalainak köszönhetően a telepítés gyors és problémamentes. A tok minden szükséges kivágással rendelkezik a portokhoz és integrált gombfedőkkel.

Ezt a tok sorozatot egy kis fém embléma egészíti ki, amelyen a méltán becsült bajor autómárka logója található, ami szintén igazolja a termék hitelességét és legmagasabb minőségét. A termék a BMW márka licence alatt készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Signature Liquid Silicone MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett