Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250226790 Márka: Audi

Audi Eredeti Bőrtok MagSafe-kompatibilis iPhone 15 Pro - fekete és piros tok


Cikkszám: AUDI000128-0 | EAN/Vonalkód: 6955250226790 | Márka: Audi

Audi Eredeti Bőrtok MagSafe-kompatibilis iPhone 15 Pro - fekete és piros tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Audi Genuine Leather MagSafe Kollekció Tökéletes megjelenés. Sportos jelleg. Elite és luxus. Mindezen tulajdonságok szinte minden termékében megtalálhatóak a német autóipari óriás, az Audi. A Genuine Leather kollekció tökéletes fúziója az előkelő megjelenésnek, kiváló védelmi paramétereknek és a legmodernebb technológiáknak. Emeld ki egyedi stílusodat és fedezd fel az iPhone-od védelmének egy új dimenzióját.

Anyagok tökéletessége
Ez a kollekció tökéletesen harmonizál elegáns kiegészítőkkel, így minden nap megtapasztalhatod a luxust. Minden borító csak a legmagasabb minőségű anyagokból készül. A tok felső része ultra-puha természetes bőrrel van borítva, amely hihetetlen kényelmet biztosít a használat során. A gyártás során használt termopoliuretán tökéletesen védi az eszközt a sérülésektől, miközben erősíti a telefon oldalait és hátlapját.

Adj magadnak egy exkluzív megjelenést
Ez a kollekció az új Audi R8 modell belső teréből inspirálódott eredeti részletekkel jellemezhető. Egyedi kialakításuk dinamikus és exkluzív karaktert idéz - tökéletesen visszatükrözve ennek az egyedülálló járműnek a sportos örökségét. Az egészet az AUDI márka jellegzetes logója egészíti ki, amely elegáns karaktert kölcsönöz a tokoknak.

Nagyon egyszerű összeszerelés
A borítót rendkívül egyszerű felszerelni a telefonra, és maga a tok annyira vékony, hogy nem vastagítja jelentősen az eszközt és nem befolyásolja annak használatát. A kollekció minden tokja rendelkezik a szükséges kivágásokkal a portok és interfészek számára, és integrált gombborításokkal is rendelkezik a telefon oldalán.

Vezeték nélküli töltés!
A tokba rejtett mágnesgyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltőkompatibilitását garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy az eszköz stabil maradjon a töltés alatt, kiküszöbölve a potenciális elcsúszásokat vagy áramkimaradásokat.

Műszaki adatok:
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU / Természetes bőr
Szín: Fekete és Piros
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett