Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339323851 Márka: BMW

BMW M Perforated Tricolor Line MagSafe tok iPhone 16 Plus - Fekete


Cikkszám: BMW000852-0 | EAN/Vonalkód: 3666339323851 | Márka: BMW

BMW M Perforated Tricolor Line MagSafe tok iPhone 16 Plus - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A BMW M Perforated Tricolor Line MagSafe egy kivételes minőségű tok, amelyet a világ egyik legnépszerűbb autóipari konszernje jegyez.

Egyedi megjelenés, kiváló minőség: Minden tokot perforációval és a BMW jellegzetes háromszínű, átlós vonalával díszítettek, ami különleges megjelenést kölcsönöz, és magára vonja a figyelmet. Ezek a dinamikus designelemek kiemelik a tok sportos stílusát, miközben elegáns marad. Az exkluzivitást klasszikus, fémes BMW logó és M Power embléma hangsúlyozza, amelyek az eredetiséget és a legmagasabb minőségű kidolgozást garantálják. Az összhatás a presztízs, a funkcionalitás és a kifinomult esztétika tökéletes kombinációja.

A részletekre való odafigyelés: Az M Perforated Tricolor Line MagSafe a kiváló design és funkcionalitás abszolút megtestesítője. A tok külső rétegét prémium minőségű ökológiai bőr borítja, amely elegáns megjelenést biztosít, és megóvja a telefont a karcolásoktól és kopásoktól. Finoman megemelt élek védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól, míg a rugalmas és puha TPU oldalak gyors és problémamentes felhelyezést tesznek lehetővé. A tokokon minden szükséges kivágás megtalálható a portok számára, valamint beépített gombborításokkal is el vannak látva.

Töltsd fel a telefonod vezeték nélkül! A tokokba épített mágneses gyűrű kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltőkkel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és erős tapadást biztosítanak az iPhone-nak a MagSafe töltőhöz.

A tokot a BMW cég engedélyével gyártották.

Műszaki adatok:

- Kollekció: M Perforated Tricolor Line MagSafe
- Típus: Hardcase
- Anyag: Ökológiai bőr/TPU/PC
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett