Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339311438 Márka: GUESS

Guess IML Flowers Wreath MagSafe iPhone 16 Plus tok - Átlátszó


Cikkszám: GUE004045-0 | EAN/Vonalkód: 3666339311438 | Márka: GUESS

Guess IML Flowers Wreath MagSafe iPhone 16 Plus tok - Átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess IML Flowers Wreath MagSafe egy exkluzív védőtok-sorozat, amely ötvözi a kivételes funkcionalitást és a stílusos, egyedi dizájnt. Ez a kollekció azok számára készült, akik nemcsak telefonjuk biztonságát, hanem elegáns megjelenését is fontosnak tartják. Minden egyes tok ebben a sorozatban a jó ízlés kifejeződése, kínálva a kivitelezés kiváló minőségét és a megismételhetetlen esztétikát.

Adj stílust és eleganciát! Ha kedveled a minimalizmust és egyben értékeled a finomságot, eleganciát és kifinomultságot, az IML Flowers Wreath MagSafe kollekció tökéletes választás számodra. Ennek a kollekciónak a rendkívüli díszítése a gyönyörű virágok, amelyek a mágneses gyűrűt körülölelik. Az összképet a gyűrű közepén elhelyezett klasszikus Guess logó teszi teljessé, amely nemcsak az autentikusság garanciája, hanem a termék legmagasabb minőségének szimbóluma is.

Részletek iránti odafigyelés A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és a gombokhoz. A tok oldalai elég rugalmasak, hogy lehetővé tegyék a tok problémamentes fel- és leszerelését, de ugyanakkor tökéletesen védik a készülék keretét az ütésektől és esetleges sérülésektől. Az enyhén megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a károsodástól, míg a kamera lencséje körüli megemelt élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Töltsd fel a telefonodat vezeték nélkül! A tokokat mágneses gyűrűvel látták el, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és erős tapadást biztosítanak az iPhone-nak a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok színvilágához, és integrált egységet alkot vele.

A tokot a Guess márka licencének alapján gyártották.

Műszaki adatok:
- Kollekció: IML Flowers Wreath MagSafe
- Típus: Hardcase
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Átlátszó
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett