Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339324261 Márka: BMW

BMW M Perforált és Varrt Vonal MagSafe tok iPhone 16 Pro - piros


Cikkszám: BMW000866-0 | EAN/Vonalkód: 3666339324261 | Márka: BMW

BMW M Perforált és Varrt Vonal MagSafe tok iPhone 16 Pro - piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A BMW M Perforált és Varrt Vonal MagSafe exkluzív tok a világszerte népszerű autóipari konszern egyik kiváló minőségű telefontarja.

Egyedi megjelenés és kiváló minőség
A tok figyelemre méltó egyedi dizájnja tökéletesen kiemeli a kollekció különlegességét. A sima és perforált bőr kombinációja, elegáns nylon varrásokkal kiegészítve, egyedi megjelenést kölcsönöz a toknak, hangsúlyozva annak kifinomult esztétikáját. A modern stílus és gondosan kiválasztott textúrák révén a tok nem csupán funkcionális, hanem esztétikus kiegészítő is. A gyűjteményt a tokon található BMW fém logo és M Power embléma teszi teljessé, amelyek az autentikusság és a legmagasabb minőség szimbólumai.

Részletekre való odafigyelés
Az M Perforált és Varrt Vonal MagSafe a kiváló design és funkcionalitás abszolút esszenciája. A tok külső rétege magas minőségű eco bőrrel van borítva, amely elegáns megjelenést biztosít, valamint védi a telefont a kopásoktól és karcolásoktól. Az enyhén megemelt szélek a képernyő és kamera lencséje körül óvják a telefon karcolódásától, míg a rugalmas és puha TPU oldalak lehetővé teszik a gyors és problémamentes felhelyezést. A tokok minden szükséges kivágást tartalmaznak a portok számára, és integrált gombvédőkkel rendelkeznek.

Töltse fel telefonját vezeték nélkül!
A tokok mágneses gyűrűvel lettek ellátva, kompatibilisek a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, erős tapadást biztosítva az iPhone-nal a MagSafe töltőre.

A tok BMW licenccel készült.

Műszaki adatok

Kolekcija
M Perforált és Varrt Vonal MagSafe

Típus
Hardcase

Anyag
Eco bőr/TPU/PC/Nylon

Szín
Piros

Kompatibilitás
iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett