Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339317782 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Quilted Signature iPhone 16 Pro tok - Piros


Cikkszám: KF002366-0 | EAN/Vonalkód: 3666339317782 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Quilted Signature iPhone 16 Pro tok - Piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9870 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Quilted Signature tapasztalja meg a kifinomultság és exkluzivitás új dimenzióját Karl Lagerfeld szerint! A Quilted Signature kollekció tokja egyedi díszítésévé teszi az iPhone-ját, és gyönyörű megjelenést kölcsönöz neki.

Vonzza a figyelmet egy rendhagyó megjelenéssel Ha szüksége van egy olyan telefontokra, amely kifejezi rendkívüli ízlését, akkor a Quilted Signature kollekció tökéletes választás lesz az Ön számára. A keresztirányú öltés és a nagy vintage logó tökéletesen tükrözi a Karl Lagerfeld divatház kifinomultságát. A tok elegáns és luxus karakterrel rendelkezik, amely tökéletesen hangsúlyozza az Ön kifinomultságát.

Tökéletes védelem készüléke számára Ez a stílusos tok úgy lett kialakítva, hogy remekül nézzen ki telefonján, és megbízható védelmet nyújtson. Az enyhén megemelt külső szélek megóvják telefonja kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamerás lencse körüli megemelt külső szélek védik az optikát a törésektől vagy karcolásoktól.

Anyagok tartóssága Minden tok rugalmas poliuretánból (TPU) készül, amely elnyeli az ütéseket, és megvédi a telefont a véletlen esésektől. A tok felső rétegét borító kiváló minőségű ökobőr exkluzív megjelenést kölcsönöz neki. A tokot a Karl Lagerfeld márka engedélye alapján gyártották.

Műszaki adatok Kollekció: Quilted Signature Típus: Merev tok Anyag: TPU/PC/ökobőr Szín: Piros Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett