Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339235673 Márka: BMW

BMW M Edition Carbon Tricolor Lines & Strap tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: BMW000795-0 | EAN/Vonalkód: 3666339235673 | Márka: BMW

BMW M Edition Carbon Tricolor Lines & Strap tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW M Edition Carbon Tricolor Lines & Strap tok Kivételes minőségű tok, amelyet a világ egyik legismertebb autógyártója szignált. Az M Edition Carbon Tricolor Lines & Strap kollekció tökéletes kombinációja a sportos karakternek, a kiváló védelemnek és a hihetetlen funkcionalitásnak – mindegyik jellemző tökéletesen tükrözi a bajor autóóriás, amely ismert a hihetetlenül precíz kivitelezésről és termékei páratlan minőségéről.

Lenyűgöző megjelenés
A tokot bőrbetét díszíti, amelyen karbon mintázat van domborítva, és a karbon mintázatot további három, az M csomag színeiben lévő csík emeli ki, amelyek hangsúlyozzák ennek az elemnek a különlegességét. A kollekció csúcspontja a BMW autóipari márka és az M csomag kis fém logója, amely a kollekció presztízsét és luxusát képviseli, és megerősíti a termék hitelességét és legmagasabb minőségét. Ezek a kiegészítők nem csak stílust adnak hozzá, hanem kihangsúlyozzák a tok ragadozói jellegét is, felkeltve azok figyelmét, akik egyedi kiegészítőket keresnek.

Prémium kategóriás termék
A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátulja polikarbonátból (PC) készült, amelyet kiváló minőségű ökológiai bőrrel erősítettek meg. A polikarbonát biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr elegáns és presztízst sugároz. A tok oldala rugalmas poliuretánból (PU) készült, amely tökéletesen védi a telefont az ütések ellen, és ugyanakkor könnyen igazodik a telefonhoz. Enyhén megemelt külső élek védik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

További funkcionalitás
Minden tok szíjjal van felszerelve, amely illeszkedik a tok színéhez – ez további védelmet nyújt a telefon számára a sérülések vagy elvesztés ellen, és lehetővé teszi, hogy a telefont mindig közel tartsuk magunkhoz. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használata során. A szíj hossza állítható, így a telefont a nyakunkba akaszthatjuk, nadrág öv bújtatóhoz rögzíthetjük, a csuklónk köré csavarhatjuk, vagy egy táska/hátizsák vállpántjára rögzíthetjük – a választás rajtunk múlik, hogyan használjuk a szíjat.

Termék, amelyet a BMW márka engedélyével gyártottak.

Műszaki adatok
Kollekció: M Edition Carbon Tricolor Lines & Strap
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Ökobőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett