Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339241667 Márka: BMW

BMW BMHMS24M23RDCLK S24+ S926 fekete/fekete kemény tok Signature Leather Textured & Line MagSafe tok


Cikkszám: BMW000764-0 | EAN/Vonalkód: 3666339241667 | Márka: BMW

BMW BMHMS24M23RDCLK S24+ S926 fekete/fekete kemény tok Signature Leather Textured & Line MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ez a kivételes minőségű tok az egyik legnépszerűbb autóipari konszern, a BMW aláírásával. A kollekció egyedi megjelenésével és kifinomult részleteivel nyűgöz le, és egyértelműen utal a bajor autóipari óriás örökségére. A legmagasabb szintű kidolgozást képviseli, minden részlet rendkívül gondosan van kidolgozva, akárcsak a bajor autóipari óriás összes terméke.

Egyedi Megjelenés, Kivételes Minőség
A Signature Leather Textured & Line MagSafe a kiváló tervezés és funkcionalitás abszolút esszenciája. Az exkluzív sorozat minden darabja tökéletes kidolgozást képvisel, mivel a legmagasabb minőségű marhabőrt használták a gyártás során. Ez nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem tartósságot is évekre. A bőr puhasága biztosítja a szilárd fogást, ami kivételes használati kényelmet eredményez. Az egyedi mintázat vonzza a tekintetet, és tökéletesen kiemeli a kollekció egyediségét. A sima és gyémántminta-domborított bőr kombinációja rendkívül elegáns motívumot teremt, amely egyedi karaktert ad a Samsung S24-nek.

Tökéletes Kidolgozás
Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták a kollekció gyártásához. Az erős és kemény polikarbonátot (hátul) használták a tok gyártásához, ami növeli a telefon hátlapjának törés elleni védelmét. A készülék oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretánt (TPU) használtak, ami megkönnyíti a felszerelést és eltávolítást, valamint védi az oldalakat a sérülésektől. A tokkal felszerelt telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe, és szinte tökéletesen illik a készülékhez, növelve annak biztonságát és ütésállóságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy töréstől.

Termék:
- Gyűjtemény: Signature Leather Textured & Line MagSafe
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU / PC / Természetes bőr
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24+ S926

A termék a BMW márka licencével készült.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett