Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339240950 Márka: Mercedes

Mercedes Bőr Mélynyomott Sorozat MagSafe tok Samsung Galaxy S24+ - fekete


Cikkszám: Mer008086-0 | EAN/Vonalkód: 3666339240950 | Márka: Mercedes

Mercedes Bőr Mélynyomott Sorozat MagSafe tok Samsung Galaxy S24+ - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ha olyan telefontokot szeretnél, amely nemcsak kiváló minőséggel rendelkezik, hanem tökéletes egyensúlyt teremt a klasszikus és a modern között, egy kis extravaganciával megfűszerezve - akkor biztosan tetszeni fog a legújabb Mercedes-Benz Bőr Mélynyomott Sorozat MagSafe tok. Ez a tok nemcsak a legmagasabb szinten védi Samsung telefonodat, hanem hangsúlyozza egyedi ízlésedet és a Mercedes-Benz márkához való hűségedet.

Tökéletesség minden részletben:
A Bőr Mélynyomott Sorozat MagSafe tok tökéletes megjelenést, kiváló védelmet és csodálatos funkcionalitást kínál. A tok felső része a legmagasabb minőségű marhabőrrel van borítva, amely hosszú ideig kifogástalanul fog kinézni. Az anyag puha és finom tapintású, így a felhasználó kényelmesen használhatja a tokot és biztos fogást nyújt a telefonnak. A kollekció jellegzetessége a bőr két különböző textúrájának kombinációja - sima és apró rombuszokkal dombornyomott. Ez a design egyszerre elegáns és modern, szemet gyönyörködtető és stílusos megjelenést kölcsönöz Samsungodnak. A kollekció tökéletes kiegészítője a diszkrét, klasszikus Mercedes-logó, amely kiváló minőségű fémből készült, megerősítve a termék legmagasabb minőségét és hitelességét. A stílusos védőtok azért készült, hogy megvédje készülékedet és divatos megjelenést biztosítson számára. Ennek a kollekciónak a tokjaival az iPhone még egyedibbé válik és magas minőségű megjelenést kap.

Töltsd fel telefonodat a tok eltávolítása nélkül!
A kollekció jellegzetessége egy mágneses gyűrű, amely a tok belsejében található, lehetővé téve a telefon egyszerű és gyors töltését a tokban. A mágneses gyűrű teljes mértékben kompatibilis a MagSafe töltővel, biztosítva a mágneses töltést. A gyűrű olyan színnel van kiemelve, amely kontrasztot képez az egész színvilággal, így díszíti ezt a kollekciót.

Tökéletes kidolgozás:
A kollekció előállításához csak kiváló minőségű anyagokat használtak. Minden tok magja erős és kemény polikarbonátból (hátlap) készült, amely megerősíti a telefon hátulját a törés ellen. A készülék oldalain rugalmas, termoplasztikus poliuretánt használnak, amely megkönnyíti a felszerelést és leszerelést, valamint védi a készülék oldalait a sérülésektől. A telefonnal ellátott tok biztonságosan illeszkedik a kézbe és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli biztonságát és ütésekkel szembeni ellenállását, valamint párnázza az ütközéseket. A tok enyhén megemelt szélekkel rendelkezik, így a kijelző és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedél és port kivágás helyet kapott rajta. A termék a Mercedes-Benz márka licencével készült.

Műszaki adatok:
Gyűjtemény: Leather Debossed Line MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: TPU / PC / Természetes bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24+ S926

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett